Slavia si vyhlédla Hromadu, ten se ale vážně zranil. Jak zareagoval Tvrdík?

Jedenadvacetiletý slovenský záložník Jakub Hromada strávil uplynulou sezonu na hostování v Plzni ze Sampdorie Janov. Teď si perspektivního fotbalistu vyhlédla mistrovská Slavia, jenže v pátek přišla špatná zpráva – hráč v přípravném zápase za slovenskou jednadvacítku utrpěl vážné zranění kolena.

„Všechno nasvědčovalo tomu, že to nebude nic vážného, ale magnetická rezonance bohužel ukázala, že vaz je roztrhnutý. Čeká mě delší pauza, asi dva až tři měsíce,“ řekl Hromada slovenským médiím.

Nezahraje si tak na mistrovství Evropy U21 v Polsku. „Je to obrovské zklamání. Dva roky jsem se s týmem připravoval na ME a jeden nešťastný moment to změnil,“ litoval Hromada, který věřil, že mu jeho zranění nezkomplikuje přestup do Slavie.

„Věřím, že se na postoji klubů nic nezmění,“ doufal Hromada.

Vítej doma, Jakube

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík v neděli dopoledne vnesl do případu jasno.

„Zranění bohužel k vrcholovému fotbalu patří. Na přestupu Jakuba Hromady se nic nemění. Jsme s hráči v dobrém i ve zlém. Vítej doma, Jakube,“ napsal Tvrdík na Twitter a fanoušci nešetřili pozitivnímu reakcemi.

tvrdík hromada

„Jsem rád, že se takhle Slavia zachovala, ne každý tým by si zraněného hráče nechal nebo koupil, viz např. Manchester United,“ napsal jeden z fanoušků, který zřejmě narážel na případ zraněného Zlatana Ibrahimoviče, jemuž manchesterský klub neprodloužil smlouvu.

Přečtěte si taky:

ZLATAN dostal kopačky! V Manchesteru United po roce končí. Kdo jej vábí?

Poločas hrůzy vytočil fanoušky: Sivok do Sparty, přejí si slávisté

Šok pro Anglii. Skot Griffiths DVAKRÁT během tří minut načapal Harta!

Foto: Facebook FC Viktoria Plzeň  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru