Odepsaný Falcao? El Tigre pálí ostošest a překonal historický rekord!

Útočník Radamel Falcao opět potvrzuje, že patří mezi nejnebezpečnější forvardy na světě. Svou formu pečetil hlavičkou v přátelském utkání v jihošpanělské Murcii a brankou na 2:1 se osamostatnil v čele historických střeleckých tabulek Kolumbie!

„Radamel Falcao je nyní historicky nejlepším střelcem Kolumbie, když v přátelském zápase proti Španělsku vstřelil svůj 26. gól v národním týmu.“

Přestože je jedenatřicetiletý střelec hlavní útočnou zbraní Kolumbie, nevěnovali mu domácí při rohovém kopu Jamese Rodrígueze dostatečnou pozornost a Falcao se mohl radovat z rekordní trefy:

Jeho reprezentační gól č. 26 z něj učinil národní legendu. A to ještě El Tigre zdaleka nekončí kariéru!

[blog_program_info id=“14711871″]

Bývalý hráč Porta po přestupu z Portugalska zářil hlavně v Atlétiku Madrid, odkud jej za 60 milionů euro vykoupilo Monako.

Tam se mu však v prvním roce nedařilo podle přestav a lepší to nebylo ani na ročních hostováních v Manchesteru United a Chelsea.

Loni v létě ale po návratu do knížecího klubu ožil, nastřílel za sezonu 30 branek a pomohl svému týmu při senzačním tažení až do semifinále Ligy mistrů. Ačkoliv se to zdálo, že za poslední roky zažil Falcao ústup ze slávy, nyní je v plné síle zpět.

V pěti z posledních osmi sezon nastřílel 30 nebo více branek!

Morata odvrátil španělskou prohru

Jako první šli ve středečním přátelském zápase do vedení domácí, když náhradního gólmana Arsenalu Davida Ospinu překonal jeho rival David SilvaManchesteru City.

Těsně před poločasem však Kolumbijec Edwin Cardona využil nedorozumění ve španělské defenzivě a šikovně přehodil Pepeho Reinu.

Deset minut po přestávce už si svou slavnou chvíli užil Falcao, domácí Španělé však dokázali zásluhou hlavičky Álvara Moraty srovnat na konečných 2:2.

Záznam celého zápasu si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“14711871″]

Přečtěte si taky:

Hvězdný bek Atlétika předvedl krásný kiks. Vlastňák, který nadchl fanoušky!

Brazilská technika! Neymar vymyslel challenge. Jak si ji vychutnal Marcelo?

Bulharský bek je hvězdou internetu! Exnul pivko z hlediště a v nastavení vyrovnal!

Foto: sportbible.com  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru