Tenista líbal a osahával reportérku v přímém přenosu. Chtěla mu dát pěstí!

Jednadvacetiletého Maxima Hamoua znal před letošním Roland Garros málokdo – francouzský hráč se pohybuje na konci třetí stovky žebříčku. Teď o něm ale ví celý svět! Bohužel ne kvůli sportovním výkonům…

Hamou sice na antukovém grandslamu prožil skvělou kvalifikaci, kdy ve třech utkáních neztratil ani set, pozornost na sebe ale strhl až po prohraném prvním kole s Pablem Cuevasem.

V pozápasovém rozhovoru se totiž úchylně sápal na reportérku Eurosportu Maly Thomasovou!

Vše začalo, když se Thomasová přiblížila k hráči blíž a ten ji chňapl a přitáhl k sobě. To ještě brala s úsměvem – ne tak ale to, co následovalo!

Všichni se smáli

Při prvním dotazu se k reportérce naklonil s pokusem ji několikrát políbit. Ačkoli se to Thomasové líbilo pramálo a vždy se odtáhla, Hamou si nedal pokoj a výpad ještě zopakoval.

Reakce přihlížejících? Bujarý smích.

Pak se zdálo, že se vše uklidnilo, jenže po prvním zodpovězeném dotazu se Hamou znovu začal po reportérce úchylně sápat a přitáhl si ji dokonce pod krkem k sobě, až se musela očividně rozhozená reportérka násilně vysvobodit!

[fve]https://youtu.be/vNnmADk8uTU[/fve]

„Kdyby to nebyl přímý přenos, tak bych ho udeřila pěstí,“ nechala se slyšet reportérka, která ale zachovala profesionální přístup.

Omluva na síti

Po incidentu se pak Hamou alespoň omluvil na sociálních sítích: „Chtěl bych se hluboce omluvit Maly Thomasové, pokud se cítila kvůli mému chování raněná nebo šokovaná. Maly znám a plně respektuji. Prožil jsem na Roland Garros úžasný týden a nechal jsem nepříjemně strhnout. Každý den se učím ze svých chyb, abych se stal lepším hráčem i člověkem.“

Ani omluva ale naštvané pořadatele neobměkčila. Ti Hamouovi okamžitě sebrali akreditaci a z areálu French Open ho tak pro letošní ročník vykázali.

Přečtěte si taky:

Tenisová show: Monfils zaskočil soupeře tweenerem. Jak Brown přijal výprask?

Kdo senzačně vyřadil Plíškovou? Půvabná Francouzka, která se ráda ukazuje v plavkách

Nejbrutálnější výsměch na grandslamu? Francouz poslal Slováka do háje!

Průběh celého turnaje můžete sledovat prostřednictvím O2 TV na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2:

[blog_program_info id=“14537706″]

[blog_program_info id=“14537684″]

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru