Haluz i nádhera. Jsou tohle poslední góly BAROŠOVY kariéry?

Mladá Boleslav liberecké prokletí prolomit nedokázala. Středočeši pod Ještědem nedokázali zvítězit 9 let, a nezvládli to ani v sobotu. A největší měrou za to mohl bývalý boleslavský útočník Milan Baroš.

Do utkání vstoupil lépe Liberec a kuriózní branka Baroše z 26. minuty pak poslala domácí do vedení. Míč se od jeho zátylku zvláštně odrazil a skončil v síti bývalého zaměstnavatele.

„Trénujeme to takhle na tréninku,“ vtipkoval Baroš po utkání. „On mi to Suk (Tomáš Souček) prostrčí a já to uklízím. Ne, samozřejmě si dělám srandu,“ smál se.

A bývalá hvězda Boleslavi se ke slovu dostala ještě jednou. Baroš po pohledné kombinaci bez zaváhání zakončil do poloprázdné branky a upravil konečné skóre na 4:0 pro Slovan:

Byl to jeho zápas. Ke dvěma vstřeleným gólům musíme připočíst, že na Baroše byla odpískaná penalta, kterou proměnil Milan Kerbr.

Bylo tohle loučení populárního 35letého útočníka s jeho bohatou kariérou?

„Nechám si to projít hlavou, protože to není jednoduché rozhodnutí. Dám si pauzu, je dovolená a chci si odpočinout. Po dovolené uvidíme, jak moc mě fotbal bude chybět a jakou budu mít chuť,“ nechal Baroš otázku konce nebo pokračování kariéry ještě otevřenou.

Přečtěte si taky:

Bořil udělal rozhovor se Škodou! Nejšílenější věc, která byla letos k vidění

Sparťan Čermák zbytečně přišel o EURO. Jaká zranění utrpěl při autonehodě?

Takhle Slavia jásá s mistrovským pohárem! Co vzkázala zklamaná Plzeň?

Foto: tv.isport.blesk.cz  (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru