Barcelona a PSG v boji o pohárovou trofej! Potrápí je outsideři? Sledujte přímé přenosy

Barcelona – Alavés (sobota 21:25, O2 TV Sport a O2 TV Fotbal)

Na španělský ligový titul Barcelona nedosáhla a chuť si tak bude chtít spravit alespoň ve finále Copa del Rey. Tam ji čeká devátý celek La Ligy Deportivo Alavés.

To se do finále dostalo přes semifinalistu Evropské ligy Celtu Vigo, zato Barcelona si v semifinále poradila s Atlétikem Madrid – a právě na jejich stadionu (Vicente Calderóna) se sobotní finále odehraje.

Poslední střetnutí těchto dvou celků dopadlo jasně pro katalánský velkoklub – v únorovém zápase vyhráli Messi a spol. v Baskicku 6:0! Nicméně podzimní ligový zápas skončil senzační výhrou Alavésu 2:1 na Camp Nou.

[blog_gallery id=“29374″ style=“block“]

V případě očekávané výhry, by to pro Barcelonu byl už třetí zisk trofeje v řadě, naposledy prohrála finále Copa del Rey v roce 2014 s Realem.

[blog_program_info id=“14540980″]

PSG – Angers (sobota 20:55, O2 TV Fotbal)

Ve finále Coupe de France se utkají Paris Saint-Germain s outsiderem z Angers. Pařížané se předvedli v dubnovém semifinále poháru, kdy rozstříleli Monako 5:0! Ani oni ale na své konkurenty v lize nedosáhli a tak může být zisk francouzského poháru alespoň malou útěchou.

Také pro PSG už by to mohl být třetí pohárový triumf v řadě. Bylo by navíc velkým překvapením, kdyby nezvítězili, vždyť v posledních třech ligových střetnutích porazili Angers pokaždé a to se skóre 9:1!

[blog_program_info id=“14540661″]

Přečtěte si taky: Velký den pro Slavii! Bitvu o titul proti Brnu uvidíte živě na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal

Foto: Reuters  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru