Božská rozlučka s Lyonem! Jak Lacazette napodobil legendu?

Spojení Alexandre Lacazette a Lyon již napsalo svoji závěrečnou kapitolu. Francouzský útočník se však postaral o to, že si jeho poslední zápas budou fanoušci ještě dlouho pamatovat! Gól do sítě Nice byl totiž naprosto parádní!

V posledním ligovém kole již o nic nešlo. Nice mělo jisté třetí místo s cestou do Ligy mistrů a na Lyon zbyla pouze Evropská liga za místo čtvrté. I tak se však hrál velice dramatický zápas s pořádnou náloží branek (3:3).

Zápas si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“14363715″]

Tu nejvýstavnější z nich si připravil ten, pro kterého tento zápas znamenal asi nejvíc. Byla to totiž jeho poslední bitva v bílém dresu Lyonu. A ve špatném na ni vzpomínat rozhodně nebude.

Lacazette totiž svojí gólovou akcí nenechal v klidu snad jediného fanouška! Dostal balon na hranici vápna, tam se s ním s lehkostí Denise Bergkampa (či Patrika Schicka v zápase proti Crotone) otočil k bráně a v tváří v tvář gólmanovi již neměl těžkou práci:

Dámy a pánové, Lacazette ve stylu legendárního Bergkampa:

Francouzský šutér si nakonec při střídání užil ještě ovace ve stoje za své dlouholeté služby klubu. Jeho nejpravděpodobnější destinací pro příští sezonu je Atlético Madrid, které má k podpisu o parník blíže než Arsenal.

Přečtěte si taky:

Nádherný gól Patrika Schicka! Podívejte, proč ho srovnávají se ZLATANEM i Bergkampem!

Argentinská hvězda ve Spartě? Přijít by mohl stříbrný muž z mistrovství světa!

Pokažené oslavy Realu? Modrič, Bale a Ronaldo zažili nepříjemný šok

[blog_program_info id=“14363715″]

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru