Sparta se chystá vybrakovat Zlín! Za koho je ochotná pustit 30 milionů?

Pražská Sparta chystá v létě po neúspěšné sezoně výrazný řez kádrem. Podle isport.cz už je domluvená se dvěma oporami Zlína, který ve středu oslavil historický triumf v českém poháru.

Ve finále MOL Cupu v Olomouci zdolali Ševci Opavu a mohou se těšit minimálně na předkolo Evropské ligy.

[blog_program_info id=“14189060″]

Navíc pokud Manchester United porazí ve finále stejné soutěže Ajax, půjde Zlín v příští sezoně rovnou do základní skupiny.

[blog_program_info id=“14340043″]

Do ní už ale možná půjdou bez dvou klíčových hráčů. Podle isport.cz jsou na cestě na Letnou stoper Jakub Jugas a záložník Vukadin Vukadinovič. Přestupová částka se má pohybovat okolo 30 milionů korun za oba hráče. Zlín by navíc měl získat na hostování posily.

„Pravdivé jsou dvě věci: Slíbili jsme těmto hráčům, že když v létě přijdou opravdu zajímavé nabídky, nebudeme je držet proti jejich vůli. A ta druhá věc: Se Spartou o nich opravdu jednáme. Je i na jejich rozhodnutí, jestli Sparty budou chtít odejít, nebo jestli budou mít chuť zůstat ve Zlíně. Záleží do značné míry na nich samotných,“ řekl pro aktualne.cz majitel zlínského klubu Zdeněk Červenka.

Přečtete si také:

RONALDO zazdil proti Celtě Vigo nemožné! Důkaz, že i mistr tesař si může useknout ruku
PALIČKOVY trenérské postřehy: Slavia to zvládne! V Boleslavi se jí bude hrát lépe než doma
Striptýz na fotbale! Finále poháru narušil nahý fanoušek Opavy

Rodilý Srb Vukadinovič byl na odchodu ze Zlína už v zimní přestávce. Zálusk na něj měla Slavia, která údajně nabízela 15 milionů korun. Vedení klubu ale přestup zatrhlo a sám záložník to nenesl dobře. I to pak mohlo stát za jeho poklesem formy.

Vukadin Vukadinovič. Foto: Facebook

 

Jugas zářil v lize stejně jako celý Zlín také hlavně na podzim. Náramně mu svědčila spolupráce s Tomášem Hájkem, jenž však v zimě odešel do Plzně. Současný zlínský kapitán by teď měl zamířit do týmu rivala. Podle isport.cz už má na pražské Letné přichystanou smlouvu a zbývá jen absolvovat zdravotní prohlídku.

Jakub Jugas. Foto Facebook

 

 

Sledujte vyvrcholení české ePojisteni.cz ligy v O2 TV!

[blog_program_info id=“14264224″]

Foto: Facebook FC Fastav Zlín (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru