Nejlepší fotbalový vynález současnosti? Nepochopíte vychytávku z Rumunska!

U velkých a bohatých fotbalových týmů je běžné, že namísto ručního odnesení na nosítkách přijede pro zraněného hráče nějaký typ vozítka. Ať už motorizované, nebo třeba na elektrický pohon.

Co když ale tým nemá dostatek financí na to, aby si něco podobného pořídil, a přesto chce hráčům poskytnout nejvyšší komfort?

V Rumunsku tohle dilema vyřešili před několika lety lišácky. Domácí tým Timisul Urseni v zápase páté nejvyšší rumunské soutěže prohrával 0:9 s týmem Politehnica Timisoara. Výsledek, který sám o sobě vzbuzuje rozruch, jde však stranou – mnohem zajímavější byla komická situace ze závěru utkání.

Pro zraněného hráče nepřiběhli borci s nosítky ani nepřijelo autíčko, avšak něco mezi – motorizované kolečko, nebo chcete-li kotouč, s červeným křížem na boku!

Neuvěřitelná podívaná, kterou se rozhodně vyplatí vidět až do konce.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=TcTRulooyo0[/fve]

Přečtěte si také:

Íránského studenta na ulici zatkli! Vypadal totiž přesně jako MESSI!
Fotbal ke zblití? Rozhodčí ve Skotsku se pozvracel a dostal za to červenou kartu!
Krásná rozhodčí uhranula Brazílii i celý svět! Na lajně běhá zásadně bez podprsenky!

Dost možná mělo originální lékařské vozítko zázračný léčebný účinek – zraněný fotbalista za jízdy najednou překvapivě ožil a dokonce se pokoušel postavit na nohy!

Takové inovativní léčebné metody by se jistě světovým velkoklubům velmi hodily. Jak je možné, že přesto, že tento vynález poprvé obletěl svět již v roce 2013, stále není užívaný celosvětově?! Veškeré patenty a certifikace doposud pravděpodobně vlastní někdo z obyvatel rumunské vesničky Urseni.

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru