Gigiho tajná vášeň. Jak Buffon oslavil postup do finále Ligy mistrů?

Jaké je tajemství úspěchů, dlouhověkosti a neprůstřelnosti Gianluigiho Buffona? Takové, které by jen málokdo čekal. Ve světě profesionálního fotbalu, kde životospráva hraje nedílnou roli kariéry fotbalistů, jsou cigarety a alkohol prakticky vyloučeny.

Tedy alespoň očím diváků a médií – nikdo neví přesně, co v soukromém životě fotbalisté dělají. Gigi Buffon se však nerozpakoval a mnoho svých příznivců, pro které je nenahraditelným idolem a modlou, musel šokovat.

Den po úterním postupu do finále Ligy mistrů byl Buffon spatřen ve svém voze s cigaretou v ruce! Není sporu o tom, že odměnu za své výkony (nejen) proti Monaku si zaslouží… Ale aby se legendární gólman, idol mnoha dětí, ukazoval na veřejnosti v oblacích dýmu?

Gianluigi Buffon cigareta

Jisté je, že si Buffon klidně občas mohl zapálit v bráně, kde se v některých zápasech tuto sezonu musel skoro nudit – v Lize mistrů nedostal gól od října a až v úterý jej za rozhodnutého stavu překonal Kylian Mbappé!

Přečtěte si taky:

Nádherný Alvesův volej pečetil postup Juventusu! Co říkáte na jeho oslavu?

Čaroděj Benzema! Poslal tři soupeře na párek a Real do finále Ligy mistrů

Génius Pogba znemožnil dva soupeře! Čím potěšil „hatery“?

[blog_program_info id=“14065535″]

Serii A navíc Juventus míří za dalším titulem, takže Buffonovo povyražení s kamarády do ulic Turína nejspíš nebude nikdo řešit.

[blog_gallery id=“53218″ style=“block“]

I tak by však jistě pro Pavla Nedvěda a další členy vedení Staré Dámy bylo příjemnější, kdyby se takováto záležitost (připomínající známé firmy jako např. Mario Balotelli) řešila až po úplném konci sezony.

[blog_program_info id=“14065537″]

Foto: Twitter, Reuters  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru