Je to nadčlověk? Jak Zlatan šokoval doktory, kteří mu operovali koleno?

Zlatan Ibrahimovič se nešťastně zranil v duelu Evropské ligy s Anderlechtem – špatný dopad znamenal poškozené kolenní vazy, které jej podle prvních prognóz vyřadily minimálně na tři čtvrtě roku ze hry. To byl ale ještě ten pozitivnější scénář, hovořilo se totiž i o možném konci kariéry fenomenálního Švéda!

Zlatanův agent Mino Raiola však před pár dny ujistil, že operace v Pittsburghu proběhla úspěšně a Ibru prý takřka jistě ještě na trávnicích uvidíme.

Útočník Manchesteru United navíc potěšil fanoušky zprávou o příznivém stavu svého kolena i na Instagramu: „Opravené, hotové a silnější. Ještě jednou díky za podporu. Už brzy si mou hru společně užijeme.“

https://www.instagram.com/p/BTl7ybuAhCa/?taken-by=iamzlatanibrahimovic

Přečtěte si také:

Messi zase řádil, předvedl i Panenku! V čem překonal Ronalda?
MEGAtrestňák Ljajiče sebral Juventusu oslavy titulu! Buffonův náhradník se jen díval
Frydrychovo kung-fu! Obránce šíleně daroval Bohemce penaltu. Nedostal ale ani kartu!

Rekonvalescence by měla být úspěšná i vzhledem k faktu, že Ibrahimovičova kolena jsou prý „speciální“. Podle švédských listů Expressen jejich stav pořádně šokoval lékařské experty, kteří Zlatana operovali.

„Jeho kolena jsou mimořádně silná, doktoři nikdy dřív nic podobného neviděli,“ tlumočil Raiola. „Je prý až nemožné, aby měl koleno v tak dobré kondici po dvaceti letech kariéry. Naprosto v perfektním stavu,“ pokračoval Ibrův agent.

Doktoři byli dokonce natolik překvapení, že chtějí Zlatanova kolena po skutečném konci jeho kariéry zkoumat v rámci lékařského výzkumu!

[blog_program_info id=“14016911″]

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru