Nádhera! Ivanschitz aspiruje na gól roku, jenže Plzeň ztratila. Půjde do čela večer Slavia?

Jablonec už podruhé za týden zdramatizoval situaci na čele tabulky. Před týdnem v Edenu obral o body pražskou Slavii, nyní doma smazal dvougólové manko proti Plzni. Po remíze 2:2 mají titul opět ve svých rukou sešívaní.

Plzeň přitom šla do vedení už po deseti minutách a byl to nádherný gól. Andreas Ivanschitz, který se znovu objevil v základní sestavě, se odvděčil za důvěru vskutku parádně. Roh Milana Petržely defenziva Jablonce odvrátila jen na vápno a odtud rakouský záložník nedal přesnou ranou Vlastimilu Hrubému žádnou šanci.

Stejný hráč ještě do poločasu přidal druhou branku – opět po přihrávce Petržely.

Jablonečtí však o poločase dvakrát vystřídali a čerství hráči začali Viktoriány pořádně prohánět. I na straně domácích se našel dvougólový střelec. Martin Doležal srovnal skóre dvěma góly během čtyř minut!

Nejprve se prosadil z dorážky a o 4 minuty později pohotovými nůžkami!

Trenér hostů Zdeněk Bečka postupně reagoval nasazením Václava Pilaře, Jana Kovaříka a Michaela Krmenčíka, skóre už se však do konce utkání nezměnilo.

Trumfy v boji o titul tak znovu drží Slavia, kterou čeká večer zápas v Ďolíčku s Bohemians 1905. Podaří se sešívaným bodově znovu odskočit?

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“13918505″]

Foto: reprovideo isport.cz (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru