Gebreho zabijácká hlavička! Český reprezentant ale Brémám k bodům nepomohl

Hráči Werderu Brémy prožívají úchvatné jaro – v Bundeslize nepoznali od 11. února chuť porážky a před včerejším zápasem s Kolínem nad Rýnem se mohli pochlubit bilancí 9 výher a 2 remíz z posledních 11 utkání!

Namísto očekávaného boje o záchranu tak Brémy už pomýšlejí na Evropskou ligu – ta se jim ale v pátek lehce vzdálila, přímý konkurent o poháry Kolín nad Rýnem totiž jejich báječnou sérii ukončil.

[blog_program_info id=“13891405″]

Brémy měly v Kolíně mizerný start do zápasu a už po půl hodině prohrávaly 0:2, i díky Theo Gebre Selassiemu ale dokázaly rychle srovnat.

Český křídelní záložník si ve 40. minutě naběhl na pohotový centr rakouského reprezentanta Zlatka Junuzoviče a nekompromisně poslal míč hlavou k pravé tyči, gólman soupeře Timo Horn byl bez šance!

Domácí ale na začátku druhé půle odskočili znovu do dvoubrankového vedení a podruhé už náskok nepustili, Brémám se podařilo pouze snížit na 3:4. Dvě kola před koncem jsou tak na sedmé pozici.

Pro Gebre Selassieho to byla v letošním kalendářním roce už čtvrtá branka, v lize se trefil proti Augsburgu a Schalke, jedním gólem pak přispěl k reprezentační výhře nad San Marinem v kvalifikaci o mistrovství světa.

Sestřih zápasu:

Bundesligová utkání můžete v přímých přenosech pravidelně sledovat v O2 TV!

Sobota:

15.30: Bayern – Darmstadt

18.30: Hertha – Lipsko

[blog_program_info id=“13915611″]

[blog_program_info id=“13915613″]

Neděle:

15.30: Hamburg – Mohuč

17.30: Freiburg – Schalke

[blog_program_info id=“13940153″]

[blog_program_info id=“13940154″]

Foto: nordphoto (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru