Blázen? Pogba zkoušel dát gól ze 40 metrů! Manchester ale rozveselil jiný parádní trestňák!

Fotbalisté Manchesteru United mají výrazně blíž do finále Evropské ligy. V prvním semifinále porazili Celtu Vigo 1:0 na jejím hřišti.

[blog_program_info id=“13866121″]

Hrdinou se stal devatenáctiletý mladík Marcus Rashford. Jeho parádní rána z trestného kopu překvapila brankáře Sergia Alvareze.

Rashford přitom rozhodně nepatří k tradičním exekutorům trestných kopů. Vlastně je to nevšední úkaz, aby 19letý zelenáč zahrával standardky.

„Není rozhodující věk, ale kvalita. Marcus zůstává půlhodinku po tréninku pravidelně na hřišti a trestné kopy piluje. Čekal na šanci. Teď ji dostal a využil ji. Byla to od něj skvělá práce,“ konstatoval po utkání manažer United José Mourinho.

Podobně hovořil také Paul Pogba. „Na hřišti na věk nehledíte. Řekl mi, že se na ten trestňák cítí a poslal to tam. To je ta nejdůležitější věc,“ chválil parťáka nejdražší fotbalista světa.

On sám zkoušel Alvareze překvapit z trestného kopu z obrovské dálky. V době, kdy už Manchester vedl, Pogba nejdřív váhavě našlapoval a přemýšlel, kam rozehrát. Nakonec tak dlouho až si vysloužil žlutou kartu za zdržování hry.

To možná Francouze naštvalo natolik, že se rozhodl i z dobrých 40 metrů poslat tak trochu bláznivě míč přímo na branku. A nakonec vůbec nechybělo mnoho!

[fve]https://youtu.be/SCqZdvk4OZw?t=6m55s[/fve]

Přečtěte si také:

Supervlastňák na Ukrajině! Fotbalista v závěru rozhodl dokonalou střelou! Měl vsazeno?
Jamesova paráda! Za co si Kolumbijec vysloužil potlesk všech hvězd z Realu?
Neuvěřitelní fanoušci Ajaxu uhranuli Evropu! Podívejte se na jejich „afterparty“ po Lyonu

Manchester každopádně ve Vigu svůj těsný náskok uhájil a do stockholmského finále má teď výrazně blíž než jeho španělský soupeř.

Sestřih zápasu:

Foto: Reuters, reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru