Už jsem se na ten krám nemohl ani podívat

Doby, kdy plazmová televize byla největší technologický zázrak a kdo ji měl, byl král, už jsou dávno pryč. Proto jsem se rozhodl, že je na čase udělat krok dál a porozhlédnout se po novém modelu s lepším obrazem a chytrými funkcemi, o kterých by se mi před deseti lety ani nezdálo. A to nemluvím o rozdílu ve spotřebě elektřiny. Ale jako vždy kvalitě odpovídá i cena. A to pro mě byl pořádný oříšek.

Nakonec jsem na to ale vyzrál. Podařilo se mi totiž koupit parádní televizi a ještě na tom pár tisíc ušetřit. A nakonec jsem se ani nemusel nějak snažit. Celý princip je mnohem jednodušší, než by se mohlo zdát. A hlavně – což jsem ocenil nejvíc – je rychlý a účinný. Vybral jsem si novou televizi a začalo srovnávání cen. Ve kterém řetězci ji koupit? Kde zaplatím nejméně za dopravu? A kam vlastně odvézt starou plazmovku? Po chvíli pátrání bylo vyřešeno. Na stránkách Datartu jsem narazil na akci Šrotovné. Nedalo mi to a mrknul jsem se, o co vlastně jde. Princip je jednoduchý. Vyberete si jednu z moderních chytrých televizí, tu vám zdarma přivezou, nainstalují a naladí a navíc odvezou i starou k ekologické likvidaci. A kde je ta sleva? Pohybuje se od tří do deseti tisíc, podle modelu, který si vyberete, a dostane ji úplně každý.

Ani chvíli jsem neváhal a vybral si tu nejlepší televizi s rozlišením 4K, na kterou bych jinak šetřil měsíce. A nakonec jsem ušetřil pět tisíc. Hned druhý den mi ji hoši z Datartu přivezli, bez řečí vynesli do patra, nastavili a vysvětlili, jak ji ovládat. A tu starou bednu odvezli do křemíkového nebe. A v čem je tedy háček? Jen v tom, že se od té nové nějak nemůžu odlepit.

Komerční prezentace

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru