Odhodlaný Real! Proti Atlétiku chce rozhodnout už v prvním zápase

V uplynulých šestnácti zápasech nedokázal Real skórovat pouze jednou a ve čtyřech duelech z pěti, které odehrál před úterním utkáním, skóroval minimálně dvakrát. Zinédine Zidane však upozorňuje i na to, že jeho tým hodně gólů inkasuje.

[blog_program_info id=“13817933″]

„Dobře víme, jak je tento zápas důležitý. Musíme hrát tak, jako kdyby odveta ani nebyla v plánu. Je třeba hrát naplno od první do poslední minuty. Doufám, že fanoušci budou naším dvanáctým hráčem,“ řekl na předzápasové tiskové konferenci trenér Realu Zidane.

Zinedine Zidane

Odveta se bude hrát už za týden na hřišti Atlétika, na kterém domácí fotbalisté zvítězili v evropských soutěžích 29 krát v 35 zápasech. „Musíme myslet na nejbližší zápas, odveta nás v této chvíli nezajímá,“ řekl Zidane, který přivedl Real k trofeji jako hráč i trenér.

Jak dopadne pikantní souboj nejlepších střelců týmu? Na jedné straně Cristiano Ronaldo a na straně druhé Antoine Griezmann. Portugalec v posledním dvojzápase s Bayernem zaznamenal pět branek a má tak velmi dobrou střeleckou formu.

Cristiano Ronaldo

To francouzský kanonýr se v Lize mistrů trefil pětkrát a přidal dvě asistence. Jeho schopnost dotírat na soupeře a pracovat pro tým je neskutečná.

Antoine Griezmann

Oba soupeři z hlavního města se v milionářském utkání Ligy mistrů utkají již počtvrté v řadě. Ve finále v letech 2014 a 2016 byl úspěšný Real, stejně tak jako v roce 2015, kdy vyřadil svého rivala ve čtvrtfinále.

[blog_poll_start][poll id=“620″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: To je borec! Griezmann se zachoval jako velký fotbalový gentleman

Všechny zápasy Ligy mistrů můžete sledovat živě prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“13817933″]

[blog_program_info id=“13845483″]

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru