Zázračná výměna! FEDERER se omlouval soupeři za svoji dokonalost

V americkém Seattlu se odehrálo již čtvrté pokračování exhibičního zápasu Match for Africa. V Key Areně se tísnilo 16 tisíc diváků. Není se čemu divit, protože fanoušci měli možnost vidět na vlastní oči držitele 18 grandslamových titulů.

Roger Federer, jeden z nejlepších tenisových hráčů všech dob, si v Seattlu zahrál tenis vůbec poprvé. Společně s Billem Gatesem, spoluzakladatelem společnosti Microsoft, tvořili ve čtyřhře tým. Jejich soupeři byli John Isner, jeden z nejlepších amerických hráčů, a Mike McCready, známý kytarista Pearl Jam.

Zázračná výměna a omluva

Hlavním tahákem byla ale show Federer vs. Isner. Na okruhu ATP je jejich bilance 5-2 ve prospěch Švýcara. Ale v exhibici se můžou dít velké věci.

Při jedné z výměn zahrál Isner nepovedený kraťas a po něm následný lob. Federer vše nejen doběhl, ale zahrál z defenzivní pozice neskutečný tweener, který Američan ještě stačil s vypětím všech sil vrátit. Spektakulární výměnu zakončil rodák z Basileje jednoručným prohozem.

Neskutečná výměna:

[fve]https://youtu.be/4fXqM6GSFes[/fve]

Následně Federer vrátil podání letící 190 km/h nechytatelnou dělovkou. Isner byl bez šance a Švýcar se s úsměvem na rtech omlouval za svou dokonalost (v čase 1:22):

Výtěžek z exhibice putoval na konto Federerovy nadace, která pomáhá právě dětem v Africe. Celá akce nakonec vynesla více než 2 miliony amerických dolarů.

Přečtěte si taky:

Lišák Murray! Na mečbol proti Federerovi poslal podavače míčků! Ten si pak Brita vychutnal!

Tenisty rušil během zápasu hlasitý sex. Jejich reakce vás dostane!

Tenisový šok v Praze. Plíškovou rozstřílela drobná kráska z Itálie

Odhalená Cibulková! Sexy tenistka se ukázala bez spodního prádla

Tento týden si na stanicích O2 TV Tenis a O2 TV Sport nenechte ujít přímé přenosy z turnaje Prague Open a z podniku v Rabatu:

[blog_program_info id=“13821573″]

Program všech zápasů vysílaných na O2 TV Tenis najdete na našem Facebooku.

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru