Udělá Juventus ze Schicka nejdražšího Čecha historie? Dohoda už je prý na světě!

Semifinalista Ligy mistrů je údajně připravený aktivovat Schickovu výkupní klauzuli ve výši 25 miliónu eur (670 miliónů korun). Sampdoria by však ráda s hráčem v nejbližší době podepsala nový kontrakt, jehož součástí by byla i nová výkupní cena 42 milionů eur (1,2 miliardy korun).

Pokud by k transferu za takových podmínek opravdu došlo, stal by se Schick nejdražším českým fotbalistou historie. Rekordní byl zatím transfer Pavla Nedvěda z Lazia do Juventusu v roce 2001 za 41,2 milionu eur.

Pavel Nedvěd

Podle italského deníku Tuttosport se dokonce sportovní ředitel Juve Beppe Marotta už se sešel se zástupci Sampdorie a výsledkem je dohoda, podle které by se Schick opravdu měl stát posilou turínského klubu.

Říkáte si, že Schick je na Juventus ještě příliš mladý a potřebuje ještě trochu zkušeností? I na to prý turínský klub myslel a Schicka minimálně pro příští sezonu ještě nechal v Sampdorii na hostování.

Patrik Schick (Sampdoria). Foto: Instagram

Přečtěte si také:

Nádherný gól Patrika Schicka! Podívejte, proč ho srovnávají se ZLATANEM i Bergkampem!
Přeskočilo mu? Trenér Sparty Rada po Plzni bláznivě řval na novináře. Co říkáte na jeho výlev?
Plzeň uctila Rajtorala videem, co vám vžene slzy do očí! Ohradila se i proti tvrzením Sportu

Stejný scénář podle italských novinářů plánuje Juventus i pro slovenského obránce Milana Škriniara. Sampdoria žádá kromě finančního odstupného i hráčskou náhradu. Konkrétně hostování devatenáctiletého záložníka Rodriga Betancura, jenž už patří Juventusu, ale ten jej nechává „dozrát“ v domovském River Plate.

Schick nastřílel v této sezoně v lize za Sampdorii deset branek, naposledy nadchl skvostným gólem proti Crotone. I s pohárovými soutěžemi má na kontě 12 gólů.

https://www.instagram.com/p/BTPOHoeDxPO/?hl=cs

Sledujte unikátní fotbalovou talkshow O2 TV Sport TIKI-TAKA!

[blog_program_info id=“13700687″]

Foto: Instagram, tuwto.com (mal, fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru