Plzeň uctila Rajtorala videem, co vám vžene slzy do očí! Ohradila se i proti tvrzením Sportu

Nejen fotbalová Plzeň truchlí nad předčasnou smrtí Františka Rajtorala. Bývalý český reprezentant, který se v neděli oběsil v Turecku, byl u všech čtyř mistrovských titulů Viktorie a dvakrát si v jejím dresu zahrál Ligu mistrů.

Západočeský klub na internetu jako vzpomínku na kamaráda a vynikajícího fotbalistu zveřejnil video, ze kterého naskakuje husí kůže.

[fve] https://youtu.be/owlkZDjqYi8[/fve]

Přečtěte si také:

„Franto, budeš nám chybět!“ loučily se hvězdy s Rajtoralem. Co stálo za jeho smrtí?
Jan Rajnoch o Rajtoralovi v TIKI-TAKA: Měl jsem podobný problém, fotbalista se musí starat i o svou duši
Zlatanův parádní vzkaz po zranění! Vrátím se silnější! Doteď jsem hrál na jedné noze!

Zároveň se vedení Viktorie v prohlášení ohradilo proti informacím, které přinesl deník Sport, že Rajtoral měl vážné problémy s hazardem, klub o nich věděl a vše zastíral únavovým syndromem.

„To, co jsme si dnes přečetli, je nehorázná lež a těžce nás to zasáhlo. Proto jsme se rozhodli zareagovat, vyvrátit tyto informace a bránit tak památku našeho bývalého hráče. Nedovolíme, aby jej někdo takto pošpiňoval na základě nepravdivých informací, pomluv a spekulací,“ tvrdí Adolf Šádek, generální manažer Viktorie.

„Během Františkova angažmá jsme u něj nezaznamenali jediný problém s hazardními hrami. Hráč se léčil s únavovým syndromem, kde jsme mu byli po celou dobu nemoci nápomocni a bylo jen na něm, kdy se bude cítit na návrat do plného tréninkového a zápasového režimu,“ doplnil Šádek.

O Rajtoralovi se vědělo, že zápasí s depresemi. On nich se v pořadu TIKI-TAKA rozpovídal jiný bývalý reprezentant Jan Rajnoch, který prošel podobnými problémy.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=IhXxae9R1UE[/fve]

Celý díl TIKI-TAKA si můžete pustit v O2 TV.

[blog_program_info id=“13700676″]

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru