PALIČKOVY trenérské postřehy: Všichni slávisté budou v neděli fandit Spartě!

Jihlava na domácím stadionu proti Spartě zvolila způsob hry hodně zezadu z obraného bloku a snažili se hrozit z protiútoků. Sparťané si s obranným blokem nevěděli rady a Vysočina se nakonec prosadila střelecky pro hrubé chybě soupeřů.

Přečtěte si taky: Sparťanský trapas v Jihlavě: Kdo zavinil rozhodující gól?

Slavia naopak vyhrála 4:0 s Hradcem Králové. Sešívaní soupeře převálcovali, protože trenéři Hradce podle mého názoru nezvolil optimální způsob hry proti tak silnému soupeři, jako je Slavia. Hradečtí se nechali naivně nalákat na polovinu soupeře a po jednoduchých nevynucených ztrátách balonu dostávali góly z protiútoků.

[blog_program_info id=“13529713″]

Paradoxem bylo, že favorit hrál na domácím stadionu proti outsiderovi z bloku na rychlé protiútoky. Hradečtí hráči se chtěli asi proti Slavii předvést a zvolili způsob hry, který se otočil proti nim.

Kdyby Hradec Králové lépe odhadl své možnosti a hrál podobným způsobem jako Jihlava, tak by převaha Slavie nebyla tak velká a i výsledek by byl jiný.

Přečtěte si taky: Slavia zničila Hradec! Škoda dal penaltu i přihrál Hušbauerovi o břevno

Slovácko překvapilo kvalitou

Byl jsem překvapen kvalitní hrou SlováckaPlzni. Hosté zvolili velice aktivní způsob hry a snažili se napadat soupeře už na jeho polovině. Po zisku míče navíc dokázali udržet míč i v útoku. Prokázali daleko vyšší fotbalovou kvalitu než třeba zmiňované mužstvo Hradce Králové.

Plzeň nemohla uplatnit rychlou přechodovou fázi po zisku balonu a jejich hra v současné době postrádá přímočarost a rychlost, kterou měla v minulosti.

Bohužel pro Slovácko výsledek ovlivnila i špatně odpískaná penalta.

[blog_program_info id=“13550812″]

Přečtěte si taky: Slovácko se vysmálo Plzni! Co si myslí o penaltě na Zemana?

Boj o záchranu se dramatizuje

Z posledních šesti týmů tabulky hned čtyři vyhrály, jeden remizoval a pouze Hradec Králové prohrál. Boj o Černého Petra se velmi dramatizuje. Příbram a Jihlava se natlačily na Hradec a není vyloučeno, že se namočí ještě někdo další.

[blog_program_info id=“13554471″]

Slávisté budou fandit Spartě

Nedělní souboj Sparty s Plzní (živě O2 TV Sport a O2 TV Fotbal) hodně napoví o tom, kdo získá titul. Paradoxem je, že všichni slávisté v celé republice (včetně samotných hráčů) budou v tomto utkání fandit Spartě.

Mario Holek, Michael Krmenčík

Sparta může Slavii pomoct k zisku titulu, po kterém sešívaní jdou. Plzeň se bude muset snažit odrazit slávistický atak.

Jak se ale říká, dva se perou a třetí se může smát…

[blog_program_info id=“13602511″]

Sparta by chtěla už asi konec

Ke krokům, které Sparta za posledních několik měsíců učinila, mám velice kritický názor. Sice se nepohybuji uvnitř Sparty, ale jsem přesvědčený, že trenérské rošády, které proběhly, nepřispívají ke koncepčnosti v klubu.

Jsem přesvědčený o tom, že Sparta by si teď přála, aby už byl konec sezony. Boj o druhou příčku už je pro ně ztracený.

Po prohře s Jihlavou se za ten týden nic závratného ve Spartě nestane a spíš se budou jen snažit připravit na další zápasy tak, aby neztratili třetí příčku v tabulce.

Sledujte to nejlepší z ePojisteni.cz ligy na O2 Sport a O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“13602511″]

[blog_program_info id=“13554216″]

Foto: Facebook
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru