Co bude s Jágrem? Přijdou změny? Počkejte a uvidíte, vzkázal z Floridy

Jak to bude dál s Jaromírem Jágrem? Zůstane na Floridě, nebo se přesune v NHL jinam?

A nebo už nazrál čas pro návrat do Evropy a radostí mohou skákat v Kladně?

„Nechci teď mluvit vůbec o ničem. Co se stane, stane se. Počkejte si a uvidíte,“ řekl Jágr v rozhovoru po sezoně zámořským médiím.

Spousta fanoušků by ráda vídala druhého nejproduktivnějšího hráče historie v lize i v příští sezoně a i české hokejové legendě se na Floridě podle vlastních slov líbí. Jenže i sám Jágr si je dobře vědom, že Panthers čekají zásadní změny ve vedení a není jisté, jakým směrem bude klub směřovat, ani zda se pro něj najde v sestavě místo.

„Nastanou změny, majitelé to tak chtějí. Vlastně už to začalo. Není moje práce to komentovat. Když jsi majitel klubu, můžeš si dělat, co chceš. Já sám jsem majitelem klubu v Čechách a také si dělám, co chci. Jejich úloze rozumím, nikdo ještě nepřišel s návodem na vítězství,“ prohlásil mimo jiné Jágr.

Dale Tallon, staronový generální manažer Panthers, který nahradil odvolaného Toma Rowea, je prý s Jágrem v kontaktu. A zatím nevyloučil, že by český hráč mohl dostat nový kontrakt.

Faktem je, že Panteři mají za sebou těžkou sezonu. Do bojů o Stanley Cup se neprobojovali, trápila je i zranění klíčových hráčů především pak Aleksandera Barkova a Jonathana Huberdeaua.

[blog_gallery id=“50511″ style=“block“]

Přečtěte si také:

Jaromír Jágr a jeho nejlepší hláška všech dob. Čím dostal komentátora?

VIDEO: Úchvatný Mrázek! V NHL předvedl famózní „gumový“ zákrok! Přijede na MS?
VIDEO: Dojemná Eliášova rozlučka s kariérou! Není divu, že neudržel slzy!

Zláká jej Las Vegas

Jágr ve svých 45 letech odehrál všech 82 utkání, ve kterých zaznamenal 46 bodů, 16 branek a 30 asistencí. Jak sám neopomněl zdůraznit, cítí se stále skvěle.

V souvislosti s dalším pokračováním jeho kariéry v NHL se čile spekuluje kromě Floridy také o týmu nováčka NHL Las Vegas.

K městu měl Jágr v minulosti blízko díky zálibě v hazardu, pro nový klub Golden Knights by zase mohl být zajímavou marketingovou tváří.

Přenosy z play-off NHL můžete pravidelně sledovat v O2 TV!

[blog_program_info id=“13504911″]

[blog_program_info id=“13404466″]

Foto: reprovideo (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru