Je náš čas! Juventus láká na bitvu titánů s Barcelonou v Lize mistrů emotivním videem!

Je to tady! Fotbalisté Juventusu se v úterý večer utkají ve fotbalové Lize mistrů s hvězdnou Barcelonou.

[blog_program_info id=“13304245″]

A že jí mají co oplácet! Před dvěma lety to byla právě Barcelona, která Juve znemožnila v berlínském finále Ligy mistrů získat slavný ušatý pohár.

Teď nastal čas na odvetu!

„Jsme připravení. Ukážeme, co umíme. Nebudeme se bát. Teď je náš čas!“ zní mimo jiné v emotivním videu, kterým Juventus láká fanoušky na velký zápas.

Spot, ve kterém se útočník Paulo Dybala, Mario Mandžukič, Leonardo Bonucci a další malují bojovými barvami, viděl na Facebooku téměř milion lidí.

I další 3 utkání čtvrtfinále Ligy mistrů můžete v úterý a ve středu sledovat v O2 TV!

[blog_program_info id=“13405175″]

[blog_program_info id=“13405185″]

[blog_program_info id=“13404638″]

Juventus je lepší, tvrdí trenérská legenda!

Že má Juventus ideální příležitost k odvetě si myslí i trenérská legenda Arrigo Sacchi. „Současný tým Barcelony není zdaleka tak dobrý, jako za Guardioly. Juventus má všechno, co potřebuje, aby uspěl,“ řekl pro Gazzetta dello Sport.

„Barcelona má skvělou historii a hráče skvělých individuálních kvalit, ale týmovost, vysoký presink a organizace hry se někam ztratily. Jakoby týmu chyběl dostatek nadšení,“ míní Sacchi.

Je pravda, že zatímco Juventus jde od vítězství k vítězství, Barcelona ukázala už několikrát v této sezoně slabé chvilky. Třeba v prvním zápase osmifinále, kdy prohrála v Paříži 0:4, nebo naposledy v domácí lize v Málaze, kde prohrála 0:2.

[blog_program_info id=“13404650″]

Arrigo Sacchi. Foto: mediagol.it

Přečtěte si také:

„Za všechny nešvary ve fotbale může Slavia!“ Hejma vysvětlil v TIKI-TAKA Tvrdíkovi, proč si Šural došel pro penaltu s Brnem!
Fanoušci se brutálně vysmáli Wengerovi! Na umření! Nové dno! Jak Arsenal schytal další ostudu?
Děsivá srážka v Jablonci! Zlínský Diop už si v sezoně nezahraje!

„Paříž prohrála proto, že byla příliš bojácná a nechala Barcelonu rozvinout silné stránky. Jindy ale Messi, Suárez a Neymar nemají takovou podporu a pak je pro ně problém prosadit se i proti průměrným týmům jako Deportivo, nebo Málaga,“ tvrdí Sacchi.

„Pro Juventus to samozřejmě nebude lehké, protože na Ligu mistrů se Barcelona dokáže namotivovat. Je to ale unikátní příležitost,“ uvedl kouč, jenž s AC Milán dvakrát vyhrál Pohár mistrů evropských zemí, předchůdce dnešní Ligy mistrů.

 

 

Foto: reprovideo, mediagol.it (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru