Hlaváčková mění partnerku. Po „kudle do zad“ musí začít od nuly. S kým bude nově hrát?

Informace přiletěla jako blesk z čistého nebe. Vítězství v Šen-čenu, finále v Dubaji a na Australian Open či semifinále v Miami. Takto parádně měly rozjetou sezónu deblistky Andrea Hlaváčková a její čínská partnerka Pcheng Šuaj. Donedávna dokonce kralovaly deblovém žebříčku za rok 2017.

Číňanka ale po turnaji v Miami nečekaně nechala Andreu Hlaváčkovou na holičkách.

Andrea Hlaváčková Peng

 

Přečtěte si také:

Šafářová s Mattekovou ovládly Charleston SEXY vítězným tanečkem! Jak oslavily triumf ve čtyřhře?
Tenisový svět Libora BASÍKA: Návštěva u McEnroea
Malý tenisový zázrak! Mahut odvrátil v Davis Cupu smeč až z tribuny!

Důvod? Rozhodla naplno soustředit na dvouhru, ve které se jí v poslední době nebývale daří. Za zmínku stojí například finále v Tchaj-peji, osmifinále v Indian Wells či 40. místo v WTA žebříčku.

„Nechtěla mě dostat do situace, kdy by vyhrála tři čtyři kola v singlu a debl musela vypustit. Takže mi řekla, ať si radši najdu stálou parťačku, se kterou odehraju celou sezonu,“ vysvětlila Hlaváčková pro portál tennis-arena.cz.

[blog_gallery id=“50394″ style=“block“]

Hlaváčkové nepomohla zachránit rozpad úspěšného páru ani nabídka omezení společného porgramu.  „Šuaj to ale pro náš tým udělat nechtěla, přestože jsme první na světě. Postavila mě před hotovou věc,“ řekla Hlaváčková.

Novou parťačku nalezla rychle. A ne jen tak ledajakou! Na spolupráci se domluvila s Maďarkou Timeou Babosovou, které v deblovém žebříčku patří 14. místo. V singlu je v rankingu WTA na 30. místě.

„Měla jsem velké štěstí. Chce hrát hodně deblových turnajů, je do toho zapálená a je z naší spolupráce nadšená. Pořád máme šanci Singapur (Turnaj mistryň) uhrát,“ neskrývala Hlaváčková spokojenost.

Sledujte exkluzivní videoblog Andrey Hlaváčkové ze zákulisí WTA na www.o2tvsport.cz.

[fve]https://youtu.be/a-FLVbXvmJ4[/fve]

Na O2 TV Tenis můžete v tomto týdnu sledovat přímé přenosy z mužského turnaje ATP v Marrákeši a ženský turnajů WTA v Bielu a Bogotě. Program konkrétních zápasů najdete každý den i na Facebooku O2 TV Sport! 

[blog_program_info id=“13405300″]

Foto: reprovideo O2 TV Tenis, zimbio.com (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru