Tomáš Koubek burcuje: Chceme zase být tou obávanou Spartou!

Podle vyjádření reprezentačního gólmana pro www.gol.cz k tomu udělala v nedělním pražském derby „S“ v Edenu první krok. Byť mač skončil po nasimulované slávistické penaltě remízou 1:1.

[blog_program_info id=“13160329″]

„Neřekl bych, že jsem naštvaný, spíš zklamaný. Bohužel penalta byla odpískaná, máme jen bod. Ale mám dobrý pocit z toho, že jsme konečně našli sparťanskou sílu. Zápas se nám povedl. Zasloužili jsme si vyhrát,“ tvrdí Tomáš Koubek.

Tomáš Koubek, Sparta, foto: gol.cz

Spartu nyní spíš vidíte reálně na třetím místě po skončení ligy?

Pokud jsou SlaviaPlzní opravdu velká mužstva, která si zaslouží titul, neměly by náskok ztratit. Ale naděje umírá poslední, tudíž se o to ještě popereme. Derby nám ukázalo, že jsme našli tvář. Věřím, že to bude z naší strany lepší a lepší a zase začneme vítězit.

Je právě toto pro Spartu hlavní motivace pro zbytek ligy?

Chceme to našlápnout zpátky. Chceme se nejen dostat na vítěznou vlnu, ale růst i výkonnostně. Aby se na nás zase dalo dívat, abychom sparťanské obci dokázali, že jsme zase ta obávaná Sparta. Která se nikoho nebojí, která může všechny porážet. To je náš hlavní cíl.

Na Letné pomalu končíte premiérovou sezonu. Jste spokojený, jak si osobně vedete?

Musím říct, že to byl pro mě velký skok. Vždyť ještě před dvěma roky jsem chytal v Hradci Králové. Je obrovský rozdíl stát v brance Sparty.

Pořád to vstřebáváte?

Ano, snažím se to co nejvíc užívat. Děkuju osudu za to, že můžu být jedničkou ve Spartě, že mi trenéři věří. Snažím si z každého utkání něco pozitivního vzít.

Pokračování rozhovoru s Tomášem Koubkem zdarma ZDE

[blog_program_info id=“13160329″]

Přečtěte si taky: „Tohle je smutný!“ Jak Štáfek alias LAVI nemohl rozdýchat penaltu proti Spartě?

Foto: Jan Tauber – www.gol.cz
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru