HOMOLKOVY zámořské objevy: NHL je v právu! Je výjimečná

NHL ví, jakou má cenu a v minulosti ukázala, kam až je schopna zajít v případě lock-outu, aby dosáhla svého. Je to mimořádně silná organizace, která funguje způsobem, který by ji většina profilig mohla závidět. Stará se o hráče i o fanouška a výsledný produkt má vymazlený.

Proč by měla pouštět hráče na olympijské hry?

Premier League či Bundesliga snad něco podobného dělají, aby uspokojily MOV? Ne! Jsou to tak silné organizace, které potřebují podobně naladěného partnera pro jednání.

Komisionář a vedení NHL jasně ukázali, jak se má jednat, když s vámi chce někdo lidově řečeno vytřít podlahu.

Světový pohár měl zisk, úspěch a byl oslavou hokeje. Lední hokej a hlavně NHL za těchto podmínek být na OH nepotřebuje s hráči NHL.

Asijský trh dobude svými zbraněmi a svým produktem. Až si tohle IIHF a MOV uvědomí, můžou se společně bavit.

NHL

Já mít úspěšný cirkus, své nejlepší medvědy bych taky nepůjčil někomu, kdo jim nedá ani nažrat a ještě mě bude vydírat a já se budu klepat, aby náhodu nepřijel se zlomenou packou.

Chápu postoj hráčů, kteří by rádi reprezentovali, ale prostě lední hokej s hráči NHL je natolik špičkový produkt v rámci Her, že se k tomu má pořadatel podobným způsobem postavit. To se nestalo.

Navíc NHL cítí, že triumfy Kanady jasně ukázala, že má navrch i na ledě. Navíc žádná špičková soutěž se kvůli dávno komercionalizovaným Hrám nepřerušuje.

Přečtěte si taky: „Nadešel čas.“ Jágr způsobil na síti poprask! Co naznačil fanouškům?

Elvis mezi zpěváky

Někdo namítne, že už jde jen o byznys. Může, ale to poslední co může, je osočit NHL. Ta jen hájí své zájmy. Stejně jako MOV. Ale hokej bez účasti profíků žil pěkných pár desítek let a přišlo to někomu divné?

Navíc je tady Světový pohár. Podívejte, kolik vydělal a zase ukázal, že NHL je prostě jen jedna. Je to takový Elvis Presley mezi zpěváky.

A MOV neudělal nic, aby vystupoval na jím pořádaném koncertě. Fanoušci mohou nadávat, ale ne na NHL

[blog_poll_start][poll id=“589″][blog_poll_end]

Prostřednictvím O2 TV můžete pravidelně sledovat přímé přenosy z NHL:

[blog_program_info id=“13160217″]

[blog_program_info id=“13160147″]

Foto: Facebook NHL
Jan Homolka Autor článku
Jan Homolka
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru