Špičkový Samsung Galaxy S8 je tu. S předobjednávkami u O2 jej můžete mít dříve.

Nový a dlouho očekávaný letošní top-model značky Samsung je tady. Firma v Londýně a New Yorku představila novinky S8 a S8+ se zahnutým displejem, který zabírá prakticky celou čelní plochu telefonu. My vám smartphone  představujeme ve videu.

Příchod modelů Samsung Galaxy S8 a S8+ není žádným překvapením. Mnozí novinky očekávali už na nedávném veletrhu MWC v Barceloně, nakonec však firma své vlajkové modely představila až nyní na samostatné akci. Luxusní smartphony se zahnutým displejem opět patří k tomu nejlepšímu, co je v současnosti na trhu k dispozici a přináší řadu novinek.

Samsung představil své novinky na tiskové konferenci už od 17:00 středoevropského letního času a my následně přinesli  živý stream s detailním představením novinky z našeho studia. S8 vám jsme vám detailně představili společně se zástupcem společnosti Samsung.

Představení nového Samsung Galaxy 🙂
Buďte mezi prvními majiteli ➡ od.o2.cz/NovyS8

Zveřejnil(a) O2 CZ dne 29. březen 2017

Již dnes večer také začnou předobjednávky telefonu, a to na webu od.o2.cz/NovyS8 Model S8 nabízíme za 21 999 korun, model S8+ z 24 999 korun. Samozřejmostí je možnost nákupu na splátky bez navýšení, výkupu starého telefonu a pojištění proti poškození nebo krádeži.

Zákazníci, kteří si novinku objednají s předstihem, pak budou mít výhodu i při uvádění telefonu na trh. Klasický start prodeje je totiž naplánován na 28. dubna, tedy za necelý měsíc, ale nejrychlejší z těch, kdo si u nás telefon objednají už nyní, získají telefon už o osm dní dříve. Tedy vlastně za tři týdny.

Zkrátit toto čekání si můžete také na prodejnách O2 – jen pár dní po představení S8 a S8+ si bude možné oba modely prohlédnout a vyzkoušet na 138 prodejnách O2 po celé České republice. Jednoduše, nový Samsung je tak skvělý, že ho k vám chceme dostat co nejrychleji.

A čím je S8 tak zajímavý? Pokračuje v tradici špičkových Samsungů, kterou díky nové koncepci displeje posunuje mnohem dál než u předchůdců. Obě novinky mají výhradně zahnutý displej, což je změna oproti předchozím letům. S8 je menší z dvojice, jeho úhlopříčka dosahuje hodnoty 5,8 palce, ale přitom působí snad ještě kompaktnějším dojmem než loňský S7 edge s 5,5palcovým displejem. Důvodem je design, který minimalizoval jakékoli rámečky okolo displeje – včetně těch nad a pod ním, z nich tu zbyly jen tenoučké proužky. Kvůli tomu se například přestěhovala čtečka otisků prstů na zadní stranu telefonu a ovládací prvky na displeji jsou virtuální.

Větší model S8+ má obrovský displej s úhlopříčkou 6,2 palce, v obou případech je tu WQHD rozlišení, tedy 2 960 x 1 440 pixelů. Ani tento telefon přitom nepůsobí jako příliš velký obr, i když má jeden z největších displejů mezi smartphony vůbec. Displeje jsou typu SuperAMOLED a pochopitelně podporují třeba oblíbenou funkci Always-On, díky které telefon neustále zobrazuje některé důležité údaje, jako čas nebo oznámení o zameškaných událostech.

Novinky samozřejmě najdeme v hardwarové výbavě. S8 a S8+ dostávají špičkový čip Qualcomm Snapdragon 835, což je nejvýkonnější mobilní procesor současnosti. Paměť RAM má kapacitu 4 GB, vnitřní paměť má hodnotu 64 GB (dvojnásobek oproti předchůdcům) a lze ji rozšířit pomocí microSD karet. Novinkou je USB-C konektor pro nabíjení, které může samozřejmě fungovat i bezdrátově. Menší S8 má baterii s kapacitou 3 000 mAh, větší S8+ pak disponuje 3 500 mAh.

Novinky budou uživatele lákat samozřejmě i na skvělý fotoaparát. I když jeho parametry na první pohled vypadají stejně, jako u modelů S7 (rozlišení 12 megapixelů, světelost 1.7, optická stabilizace obrazu), tak lze počítat s různými drobnými vylepšeními, která přinesou ještě lepší kvalitu obrazu.

Tak co, už se těšíte?

20170329_193300

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Android a Samsung jsou na světě největší
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru