Úchvatné! Podívejte se na Ovečkinovy netradiční brusle! Proč je nechal pomalovat?

Alexandr Ovečkin je nejen skvělým hokejistou, ale také celebritou, která si užívá světlo reflektorů. Pro noční utkání WashingtonuColumbusem si nechal vyrobit netradiční pár bruslí, které zdobí vlajky USA a Ruska a také národní symboly obou zemí – washingtonský Kapitol a moskevský Chrám Vasila Blaženého.

Agent ruského útočníka David Abrutyn netradiční čin vysvětlil tím, že je Ovečkin kreativní člověk. „Je hrdý na svůj původ a také na zemi, ve které hraje, proto zvolil tento design.“

Navzdory tradici, že klasické hokejové brusle jsou černé, ty na nohou jednatřicetiletého Rusa budou zářit několika barvami. O netypickou výzdobu bruslí se postarala dvojice umělců Nicholas Avery a Polo Kerber.

Přečtěte si také:

VIDEO: Dojatý Jágr! V Pittsburghu jej uctili parádním videem na kostce
Trapas s elektronickou tužkou: Expert nakreslil v přímém přenosu na obrazovku penis!
VIDEO: Hrůza v NHL! Crosby usekl soupeři kus prstu! Ten ale ani nemrkl!

Brusle Alexandra Ovečkina pomůžou dobré věci. Foto: foxnews.com Brusle Alexandra Ovečkina pomůžou dobré věci. Foto: nhl.com

„Myslím, že jsou skvělé, vážně cool. Je to něco nového, co nikdo nikdy dříve neudělal, je paráda být tím prvním,“ prohlásil Ovečkin pro nhl.com.

Ověčkinovy brusle navíc pomůžou dobré věci. Až do druhé přestávky sobotního zápasu Washingtonu proti Arizoně bude probíhat aukce unikátních kousků.

Získané peníze půjdou ve prospěch Americké speciální hokejové asociace, která pomáhá lidem s mentálním a fyzickým postižením. ASHA používá hokej jako prostředek k získání sebevědomí, ale také skrz něj učí zodpovědnosti a pomáhá lepšímu začlenění do společnosti.

Ovečkin s organizací spolupracuje dlouhodobě. Před časem si například dal rande s malou Ann Schaabovou, která trpí Downovým syndromem.

[fve] https://youtu.be/jY1kZdKqMDU[/fve]

Přenosy z NHL můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV!

[blog_program_info id=“12869866″]

[blog_program_info id=“12869868″]

Foto: Reuters, nhl.com, foxnews.com (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru