PALIČKOVY trenérské postřehy: Přestávka před derby více prospívá Spartě než Slavii

Ve fotbale díky taktické vyzrálosti mužstev často platí, že tým, který vstřelí první gól, tak málokdy zápas prohraje. V tomto kole se to ale stalo hned třikrát (Karviné, Mladé Boleslavi a Bohemians)!

Přihodilo se to i Karviné proti Plzni. Toto utkání dělalo dobrou reklamu našemu fotbalu a české nejvyšší soutěži, protože se soupeři střídali ve vedení a hrálo se i v pěkné atmosféře, která úroveň fotbalu vždycky povýší.

Karviná Plzeň

[blog_program_info id=“12870377″]

Přečtěte si taky: Plzeň otočila zápas v Karviné a vrací se do čela ligy! Měl platit rozhodující gól?

Karviná mě svým výborným výkonem ani nepřekvapila, protože v celé soutěži hraje velmi dobře. Má dobře poskládané mužstvo a s podporou diváků dokáže dělat favoritům velké problémy.

Musím ocenit výkon Plzně, která prohrávala a poté, co vyrovnala, dostala ránu do zad v podobě druhého gólu. Viktorii to ale nezlomilo a šla si za vítězstvím.

Tým taková výhra posílí. Takové zvraty se nedějí často. Myslím, že to uklidní i atmosféru, která byla v Plzni vytvořená kolem trenéra Romana Pivarníka.

Přečtěte si taky: Jan Kopic se vrátil do základu a Plzeň zase vítězí: Doufám, že titul obhájíme!

Pauza může Slavii přibrzdit

Slavia reprezentační pauzou nemá co získat. Má formu, hraje dobře a drží dlouhou sérii bez prohry. Pro ni to může být po přestávce jedině horší.

Naopak přestávka může pomoci Spartě. Nový trenér Petr Rada se svým realizačním týmem bude mít větší prostor vtisknout mužstvu svoji herní představu a navíc s můžou uzdravit i někteří hráči.

Přestávka před derby více prospívá Spartě, ale jak to dopadne, se ukáže až na hřišti.

derby

Derby Slavia vs. Sparta si nenechte ujít v neděli 2. dubna od 17:00 v multidimenzi O2 TV Fotbal, případně na stanici O2 TV Sport a také na O2 TV Free za symbolickou 1 korunu.

Přečtěte si taky: Umpire Honzy HOMOLKY: Stop alibismu! Video do fotbalu a hned!

Foto: Facebook MFK Karviná
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru