Šílený příběh! Brankář zabil milenku a nakrmil s ní rotvajlery!!! Teď se vrací z basy a touží po fotbalové slávě

Psal se rok 2010, když se kariéra brazilského fotbalového brankáře Bruna Fernandese de Souzy zvrtla naprosto nečekaným směrem.

Tehdy 25letý brankář byl kapitánem slavného klubu Flamengo, zajímal se o něj údajně italský AC Milán a měl našlápnuto stát se brazilskou reprezentační jedničkou.

Místo toho byl obviněn ze šokující vraždy své milenky Elizy Samudio, která byla matkou nemanželského syna Bruninha.

Během vyšetřování, které trvalo dlouhé tři roky, vyšly najevo šokující detaily. Jak se Bruno, ženatý otec dvou dcer seznámil s Elizou na sexuálních orgiích. Jak ona tři měsíce na to otěhotněla. Jak ji brankář během těhotenství s komplici unesl a podával jí léky, které měly vyvolat potrat, s nímž nesouhlasila.

[blog_gallery id=“48089″ style=“block“]

A především, jak ji nakonec po narození syna zavraždil, kusy rozřezané tělo hodil vyhladovělým rotvajlerům a kosti pak nechal zalít do betonu. U soudu tohle všechno dosvědčil jeho tehdy nezletilý příbuzný, jenž byl součástí gangu.

Návrat na scénu

Brunovi vynesly tyto nelidské skutky podle rozsudku z roku 2013, 22 let za mřížemi. Z nich si odseděl nakonec sedm, včetně tříleté vazby. V únoru vyhověly brazilské soudy žádosti jeho právníků o předčasné propuštění.

Očekávali byste stažení do ústraní a dožití v hanbě? Ani nápad! 32letý Bruno téměř okamžitě podepsal smlouvu s  klubem Boa Esporte, který hraje druhou brazilskou ligu.

https://twitter.com/BrazilStat/status/841377017023123457

V Brazílii to vyvolalo obrovskou bouři hněvu. „Byl shledán vinným, odseděl si svůj trest a soudy ho teď osvobodily. Zaslouží si další příležitost,“ řekl šéf klubu Rafael Gois Silva Xavier.

Jenže sponzoři jeho klubu to tak nevidí. „Požádali jsme klub, aby ještě zvážil rozhodnutí podepsat smlouvu s brankářem Brunem. Pokud se tak nestane, budeme bohužel uvažovat o ukončení spolupráce,“ napsali v oficiálním prohlášení zástupci hlavního sponzora klubu Gois e Silva Group.

Další tři sponzoři CardioCenter, Nutrends Nutrition a Magsul ukončili s klubem spolupráci rovnou.

Foto: Twitter, thesun.co.uk (fik)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru