Výživný rozhovor! Kouč Sparty Holoubek se opřel do fans kvůli Konatému! Co řekl o Rosickém a Lafatovi?

I když se fotbalové Spartě na jaře zatím hrubě nedaří, její mladý trenér David Holoubek zůstává na pozitivní vlně.

V rozhovoru pro klubový youtube kanál se Holoubek rozpovídal o tématech, která mezi sparťanskými fanoušky od začátku druhé části sezony rezonují.

„Neskládáme zbraně,“ ujistil Holoubek. „Z kluků v kabině cítím, že se to všichni snažíme změnit. Klima je pozitivní. Není nám jedno, co se děje. Chceme předvádět lepší výkony,“ dodal kouč Sparty, kterou v neděli důležitý zápas v Mladé Boleslavi.

[blog_program_info id=“12580253″]

Na vedoucí Slavii ale ztrácí Sparta šest bodů, na druhou Plzeň pět.

„Je to o naší práci, ale i podpoře vůči nám, která momentálně není ideální,“ požádal fanoušky Sparty o pozitivnější atmosféru v hledišti.

„Když se všichni spojíme, tak jsme schopní to těžké období zvládnout. Když se všichni spojíme, tak jsme strašně silní,“ míní Holoubek.

Sparťanské fanoušky na jaře rozděluje případ Tiemoka Konatého, který strávil podzim v juniorce, ale vedení klubu se mu rozhodlo dát druhou šanci „Nelíbí se mi, že Timmymu se nefandí. V tu chvíli se totiž nefandí nám všem. Timmy je náš, je jeden z nás. Neudělal dobré rozhodnutí, ale kdo z nás někdy neudělal chybu. Zaslouží si druhou šanci,“ řekl Holoubek.

Podívejte se na celý rozhovor Davida Holoubka:

[fve] https://youtu.be/is9-L3cN7ZI[/fve]

V rozhovoru Holoubek mluvil také o kritice Václava Kadlece po posledním zápase s Duklou, kterou si podle Holoubka nezasloužil.

„Čtyři pět měsíců nenastoupil. Jeho návrat na hřiště je složitý, stejně jako pro každého. Vidím v něm pořád velký potenciál pro Spartu i pro český nároďák,“ uvedl Holoubek.

David Lafata

Řeč byla také o nešťastných vyjádřeních Davida Lafaty po zápase v Jablonci, kde kapitán Sparty naznačoval, že vlastně neví, kdo je hlavním trenérem týmu.

„Nebylo to od něj šťastné vyjádření. Bylo to z frustrace z výkonu, který jsme v Jablonci předvedli. Sedli jsme si potom a kamarádsky si o tom popovídali. Zůstal bych nad věcí a nedělal z toho drama,“ řekl Holoubek.

Přečtěte si také:

VIDEO: Ajajaj! Plzni zase pomohli rozhodčí! Gól proti Liberci dala z jasného ofsajdu. Souhlasíte?
VIDEO: Bizarní vlastňák! Bývalý reprezentant Laštůvka si vhodil míč do branky. Pak se plácal v síti!
Sázka snů! Šílený tiket na Ligu mistrů vynesl za 42 korun přes dva a půl milionu!

Tomáš Rosicky (Sparta)

A vynechat nešlo pochopitelně ani téma Tomáš Rosický. Věčný marod je podle Holoubka Spartě prospěšný, i když mistrovské zápasy nehraje.

„Jsem nesmírně šťastný za to, že je v kabině. Ještě jsem nepotkal hráče, který je tak zapálený do fotbalu. Dělá maximum, aby se vrátil. I přesto, že nenastupuje, tak má klukům co říct. Cítím od něj i podporu směrem ke mně. Pořád dávám naději tomu, že se uzdraví a ukáže svůj nesporný talent na hřišti,“ doufá Holoubek.

Nastartuje se Sparta už v neděli v Mladé Boleslavi? Sledujte přímý přenos na O2 TV Sport i volně dostupném kanálu O2 TV Free.

Jak naladit O2 TV Free?

[blog_program_info id=“12580253″]

Foto: reprovideo, Facebook (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru