Vyprodaný Eden hostí bitvu jara! Jak naladit souboj Slavia – Plzeň bezplatně na O2 TV Free?

Fanoušci jsou plní očekávání, zda si pražská Slavia poradí i s plzeňskou Viktorií. Na kanále O2 TV Free si v neděli od 15:30 budou moci utkání vychutnat i ti, kteří vstupenku na vyprodaný stadion nemají.

[blog_program_info id=“12409569″]

Přečtěte si taky: Když FORD zválcoval Plzeň. Předvede Slavia další střelecký koncert?

Jak naladit zápas

O2 TV Free je možné naladit v pozemním vysílání multiplexu 4. Pokud sledujete TV přes satelit nebo kabelovou televizi, musíte svoje zařízení připojit na terestrické vysílání. V obytných domech se stačí připojit na společnou anténu a následně nechte svůj televizor vyhledat digitální terestrické kanály.

O2 TV Free divákům nabídne ten nejlepší sportovní obsah, kterým O2 TV Sport disponuje, a zároveň umožní divákům vyzkoušet si nejoblíbenější funkce O2 TV.

Od 5. do 21. března poběží vysílání O2 TV Free bezplatně. „Všichni diváci, kteří si doma O2 TV Free naladí, se mohou už tuto neděli těšit na bezplatnou ochutnávku našeho sportovního obsahu v podobě šlágru kola – zápasu pražské Slavie a loňského mistra Viktorie Plzeň,“ říká Marek Kindernay, ředitel O2 TV Sport.

Eden Slavia

„O2 TV je už dnes dostupná na jakékoli internetové přípojce, pořady si můžete pustit v mobilu nebo v počítači, je možné je sledovat v restauracích. Nově teď přinášíme O2 TV Sport i na televize připojené anténou. Diváci tak budou mít možnost ochutnat exkluzivní sportovní obsah a unikátní O2 TV funkce, které mění způsob sledování televizního obsahu,“ vysvětluje David Duroň, ředitel O2 TV.

Přečtěte si taky: Nejlepší XI z kádrů Slavie a Plzně? Sešívaní v ní mají DEVĚT fotbalistů!

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak naladit O2 TV Free? V jaké distribuci?

Kanál bude dostupný v zemském digitálním vysílání, tedy na každé TV připojené na anténu, ať už společnou (ve větších domech) nebo malou pokojovou. Na většině televizí je postup následovný: na svém ovladači stisknete tlačítko MENU, pak volbu VYSÍLÁNÍ a AUTOMATICKÉ ladění. Kanál O2 TV Free pak naleznete v nabídce vaší TV.

Na jakém čísle kanálu bude O2 TV Free k dispozici?

Toto bohužel záleží na způsobu, jakým vaše televize třídí kanály dostupné v terestrickém vysílání.

Sleduji TV přes satelit nebo kabelovou televizi. Budu moci například v neděli 5. března sledovat utkání Slavia – Plzeň na O2 TV Sport? Co musím naladit?

Ano, ale musíte svoje zařízení připojit na terestrické vysílání. V obytných domech se stačí připojit na společnou anténu a následně nechte svůj televizor vyhledat digitální terestrické kanály. Stanice O2 TV Free by měla být dostupná takřka všude v České republice.

Naladil jsem si vaši televizní stanici, ale je tam pouze statický obraz. Kdy začnete vysílat?

Vysílání bude spuštěno v neděli 5. 3. 2017 od 8:00 hodin.

Jak dlouho budete zdarma vysílat O2 TV Sport?

Zákazníkům, kteří neměli doposud možnost náš kanál O2 TV Sport vyzkoušet, nabídneme zkušební vysílání na tři týdny na své velké televizi doma.

Jsem již nyní zákazníkem O2 TV. Přijde vám v pořádku, že teď má O2 TV kdokoli zadarmo?

Jedná se o marketingovou ochutnávku pro všechny. Zákazníci O2 TV ví, že pro ně během roku máme vždy připraveny různé marketingové dárky, ať už je to sledování kanálů, které nejsou v jejich tarifech nebo jiné ochutnávky unikátního obsahu. Zákazníci mohou ve zkušebním vysílání vyzkoušet pouze O2 TV Sport. K dispozici už nebudou doprovodné funkce jako sledování zápasu z více úhlů kamer nebo sledování více paralelně hraných zápasů. Dále nebude v tomto období k dispozici ani exkluzivní stanice O2 TV Tenis či O2 TV Fotbal. Zákazníci také mohou využít čtyři různá, přenosná zařízení ke sledování televize. Nic z výše uvedeného není v případě volně šířeného kanálu, který je dočasně zdarma, k dispozici.

[blog_program_info id=“12432287″]

Foto: Facebook SK Slavia Praha, O2 TV Sport  (tz, mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru