Velký návrat do ligy? VRBA se sešel se sparťanem Křetínským, zájem má i Paclík z Plzně!

Do české ePojisteni.cz ligy by se v nadcházejících dnech či týdnech mohlo vrátit skutečně zvučné trenérské jméno! Sparta i Plzeň totiž podle informací Aktuálně.cz lákají momentálně volného kouče Pavla Vrbu.

Vrba si v posledním roce své renomé u domácích fanoušků pošramotil. Na mistrovství Evropy ve Francii s českým týmem vyhořel, po krkolomném odchodu do Ruska navíc opouštěl českou fotbalovou scénu jako psanec.

V ruské Machačkale vydržel jen půlrok a nyní je bez angažmá.

Jenže úspěchy, které za Vrbou stojí, jsou nepopiratelné. A to ví jak vedení Sparty, tak bývalí zaměstnavatelé z Plzně.

Kdo nakonec Vrbu uloví?

Přečtěte si taky: Tomáš Řepka v TIKI-TAKA: Sparta je mateřská školka, v Teplicích jsem vytrhal sprchy!

Schůzka s Křetínským

Vše zatím nahrává tomu, že má Vrba blíže do Sparty. Podle Aktuálně.cz se v úterý odpoledne dokonce bývalý reprezentační kouč sešel s majitelem Sparty Danielem Křetínským.

Důvod je jasný. Letenští prožívají bídný vstup do jara a zkušený trenér by mohl klub znovu nastartovat. Risk s více trenéry na lavičce totiž zatím nevychází.

Přečtěte si taky: Sparta dostala v Jablonci tři kusy! Je to už konec nadějí na titul?

Nejistá pozice Pivarníka

Sám Vrba situaci nekomentoval, zato Tomáš Paclík, majitel Viktorie Plzeň, se o informacích podělil se studenty Vysoké školy ekonomické.

„My momentálně máme trenéra, takže to není úplně aktuální. I když uvidíme v pondělí,“ narážel Paclík na nespokojenost se současným koučem Viktorie Romanem Pivarníkem.

Ani Plzeň totiž neprožívá zrovna ideální sezonu. V evropských pohárech selhala, v lize se před ni dostala Slavia. A vzájemný souboj se hraje právě na konci tohoto týdne v Edenu.

Slavia Praha vs. Viktoria Plzeň na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal

Zápas ligového jara je tady! SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň z vyprodaného Edenu v neděli od 15:30 živě na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. ⚽⚽⚽

Zveřejnil(a) O2 TV Sport dne 1. březen 2017

[blog_program_info id=“12432287″]

Ukradne Vrbu Sparta?

„V případě, že bych já hledal nového trenéra, tak bych si strašně přál Pavla Vrbu. Je ale otázka, jestli nám ho neukradne nikdo jiný. Myslím, že ty jeho dnešní nároky už budou takové, že uvidíme, kdo je splní,“ poukázal Paclík nepřímo na zájem Sparty.

VrbaSpartu v minulosti dvakrát odmítl, vyjde to napotřetí?

Nebo se vrátí tam, kde si vybudoval své jméno, tedy do Plzně?

[blog_poll_start][poll id=“542″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“12409569″]

Bitvu Slavia vs. Plzeň můžete sledovat i v případě, že nemáte předplacenou O2 TV trvale. Zakoupit si můžete předplatné O2 TV Sport Na den a využít všechny výhody včetně zpětného přehrávání!

Foto: Reuters  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru