Ronaldo jen zíral! Jak Zaza zahnal posměváčky a parádně sestřelil Real Madrid?

Pětadvacetiletý Ital Simone Zaza byl jednou z hvězd loňského Eura. I když nechtěně. Jeho cupitající penaltě se smějí fanoušci ještě dnes. Stejně tak hostování ve West Hamu, které se mu totálně nepovedlo, až se fanoušci začali skládat na jeho letenku domů.

Přečtěte si také: VIDEO: Chudák Zaza! Fanoušci West Hamu vybírají peníze a penaltového mága chtějí poslat do Itálie!

Nyní je to však úplně jiná káva! Po přesunu do Španělska Zaza ožil! Zatímco v Anglii za deset zápasů nevstřelil jediný gól, za Valencii si v šestém zápase připsal již svou druhou trefu a ta rozhodně stála za to!

[blog_gallery id=“46465″ style=“block“]

Neskutečně totiž zničil vedoucí tým tabulky Real Madrid!

Valencia, která prožívá nejhorší sezónu za poslední léta, byla před zápasem až patnáctá. I proto se nečekaly žádné zázraky.

Jenže pak Zaza odstartoval báječnou jízdu. Do vápna nedostal zrovna snadný balon, na zádech mu navíc vysel francouzský tank Raphael Varane. Zaza si s ním však těžkou hlavu rozhodně nedělal! Pohotově se otočil a neskutečnou raketou do šibenice nedal Keyloru Navasovi nejmenší šanci! Úžasné!

Od Zazy toto čekal málokdo.

 „572 minut za West Ham: žádný gól

4 minuty v zápase Valencie – Real Madrid: 1 gól… To nevymyslíš.“

Po několika minutách ho navíc napodobil Fabian Orellana. Real už tak nezachránila ani trefa Cristiana Ronalda, který snížil ještě v prvním poločase.. Překvapení bylo na světě a výsledek vyčaroval úsměv na tváři především fanouškům Barcelony, která tak na Real ztrácí již pouhý bod. „Bílý balet“ má však stále jeden zápas k dobru.

Sestřih zápasu:

Přečtěte si také: VIDEO: To chce kuráž! Fanoušek přišel na způsob, jak získat dres hvězdy Manchesteru City

Foto: Reuters (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru