PALIČKOVY trenérské postřehy: Pravá síla Slavie se ještě ukáže. Sparta je schopná Dočkala nahradit

Favorité v úvodním jarním kole vyhrávali, i když to neměli lehké.

Plzeň přestože měla převahu a byla aktivní, vyhrála utkání s poslední Příbramí 1:0. Hosté měli své tři šance, a kdyby některou proměnili, bylo by velké překvapení na světě.

Přečtěte si taky: Limberský obelstil pomezního! Zlobí se fanoušci na obránce Plzně oprávněně?

Sparta nebyla po neúspěchu v Rostovu v lehké situaci, ale hráči to v domácím souboji s Bohemians zvládli, i když to nebyl přesvědčivý výkon.

[blog_program_info id=“12146568″]

Přečtěte si taky: Čermákova nádherná trefa rozhodla! Sparta proti Bohemians nezářila, bere ale tři body

Slavia potvrdila, že pokračuje v cestě, kterou nastoupila na podzim. Vítězství 2:0 nad Jihlavou bylo zasloužené.

[blog_program_info id=“12170920″]

Boj o titul ještě bude hrozně zajímavý. Jsem přesvědčený, že Slavia bude pokračovat v tomhle trendu. Nejzajímavější budou vzájemná utkání těchto tří favoritů a v tam se ukáže pravá síla Slavie.

Milan Škoda

V soubojích se soupeři z dolní poloviny tabulky ale určitě bude dominovat a bude vyhrávat, protože má velice kvalitní a navíc široký kádr. Konkurence žene hráče dopředu a všichni se budou chtít do sestavy propracovat. Je otázka, jak se s tím vyrovnají hráči, kteří nebudou nastupovat – bude to zkouška jejich charakteru. Někdy se chovají způsobem, že škodí týmu. Jak ale znám trenéra Šilhavého, tak on je na tolik zkušený, aby tyhle typy hráčů do týmu a do kabiny nepustil.

Dočkal na odchodu kvůli Rostovu

Sparta má tak široký kádr, že je schopná jeho absenci nahradit, i když souhlasím s tím, že Bořek Dočkal je pro Spartu velmi důležitý. Je to hráč, který je kreativní, který se navíc nebojí brát na sebe zodpovědnost v utkáních. Je i efektivní a jeho asistence jsou pověstné a má jich vždycky nejvíc.

Bořek Dočkal

Sparta se s tím bude muset vyrovnat a jít dál. Pro ten pozitivní přístup k nabídce z Číny asi hrála roli pravděpodobná neúčast Sparty v další fázi Evropské ligy. Porážka v Rostovu asi napomohla tomu, že se Sparta k jednání odhodlala.

[blog_program_info id=“12167032″]

O víkendu můžete sledovat dva zápasy české fotbalové ligy na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal:

[blog_program_info id=“12218955″]

[blog_program_info id=“12242674″]

Foto: Facebook SK Slavia Praha
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru