Parádní finta? Kdepak! I spoluhráči řekli vyčůránkovi z Ajaxu, že by ho skopali!

Ajax Amsterdam vedl v utkání se sestupem ohroženou Spartou Rotterdam pohodlně 2:0, když přišla nejkontroverznější situace zápasu.

Bertrand Traoré, střelec úvodní branky, padl po zákroku soupeře na zem. Míče se poté zmocnil Joel Veltman a před sebou bránícímu Ivánu Calerovi gestem naznačil, že balon zakopne do zámezí, aby mohli lékaři ošetřit zraněného spoluhráče.

Férový obránce Rotterdamu skutečně přestal hrát a otočil se směrem k ležícímu Traorému.

Jenže v tu chvíli Veltman lstivě vysprintoval kolem něj a namířil si to rovnou k pokutovému území Sparty! Jeho centr nakonec skončil pouze na kopačkách soupeře, přesto rozpálil příznivce doběla.

Přečtěte si také: VIDEO: Barcelona v troskách! Jak Pařížan Di María úžasnými ranami skolil Katalánce?

Bezprostředně po zápase měl navíc Veltman ze svého nefér triku jen legraci. „Nebyla to ta nejhezčí věc, kterou jsem mohl udělat, ale byla to prostě jen moje chytrost. Musím se tomu smát,“ řekl a dokonce popíchl obránce Calera, že na jeho místě by se takhle hloupě neotočil.

Už v šatně ale asi poznal, že přestřelil. „Spoluhráči mi v kabině řekli, že by mě asi skopali, kdybych to udělal proti nim,“ uvedl posléze.

[blog_poll_start][poll id=“527″][blog_poll_end]

A tak Veltman s odstupem času nakonec přišel s omluvou.

„Když se ohlédnu za akcí v zápase proti Spartě, upřímně se za ni omlouvám, především pak Ivánu Calerovi. Neměl jsem to dělat,” napsal na sociální síti.

Přečtěte si také: Motivace pro Hamšíka a spol.: Sexy modelka má pro Neapol šokující nabídku! Stačí uspět v Lize mistrů!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru