Zlatá Koukalová zase perlila! Jak při hymně hecovala fanoušky a kterou soupeřku nazvala koněm?!

Zatímco při vyhlášení přímo v biatlonovém areálu u trati si Gabriela Koukalová, první žena ze závodu ve sprintu, poskočila radostí, při večerním předávání medaili v centru Hochfilzenu už byla naměkko.

Přečtěte si také: VIDEO: Zlatá Gábina! Koukalová je mistryní světa ve sprintu! Komu děkovala v cíli?

Byly to vážně dojemné okamžiky. Zlatá česká krasavice a za ní na projekci obří česká vlajka. Když začala hrát česká hymna, zakroutila po pár taktech nevěřícně hlavou. Jako by stále ani nevěřila, že se to všechno opravdu stalo.

[blog_gallery id=“45304″ style=“inline“]

O něco později pak přiložila ruku k uchu a trochu popíchla české fanoušky pod pódiem, kteří pak pořádně přidali na hlasitosti přednesu „Kde domov můj“.

Celý závod ve sprintu si můžete znovu pustit díky O2 TV!

[blog_program_info id=“11854147″]

To už měla dávno za sebou tiskovou konferenci, kde pobavila několika hláškami.

[fve] https://youtu.be/QwHB5V2mWv8[/fve]

„Snažila jsem se soustředit na svůj výkon. Věděla jsem, že mám po druhé střelbě na Lauru (Dahlmeierovou) deset vteřin, ale nevěřila jsem, že to bude dost. Vím, jak skvělá dokáže být v posledních kolech. Je vážně rychlá. No, jako kůň,“ rozesmála vítězka novináře i samotnou Němku, která seděla vedle ní.

Laura Dahlmeieirová a Gabriela Koukalová

„V cíli mi to pak připadalo jako ve snu. Je to vážně pravda?“ ptala se. Po ujištění, že je skutečně mistryní světa se zamyslela nad tím, co jí pomohlo prolomit prokletí velkých akcí a konečně dosáhnout na velké individuální zlato.

„V minulých letech jsem od sebe očekávala hodně a možná proto jsem pořád sbírala jen bramborové medaile, jak říkáme v Česku. Samá čtvrtá místa. Letos jsem se snažila si závod užít, i když jsem samozřejmě na vítězství myslela. Možná jsem byla trochu méně profesionální než dřív. Byla jsem uvolněnější. Víc času jsem strávila s manželem a to mi pomohlo. Cítila jsem se daleko víc jako člověk,“ řekla Koukalová.

Biatlonové MS pokračuje v sobotu sprintem mužů. Sledovat ho v O2 TV můžete na stanicích Eurosport 1 a ČT Sport!

[blog_program_info id=“11882138″]

[blog_program_info id=“11881481″]

Foto: Reuters, reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru