Šílený vlastňák! Hudlerův gól baví NHL i celý hokejový svět! Co řekl jeho kouč?

Mezi hokejovými vlastňáky je to v podstatě klasika. Brankář Dallasu odjel z branky, protože rozhodčí signalizovali trest pro hráče Ottawy. Stars poslali na led o jednoho muže navíc, včetně české opory Jiřího Hudlera.

Ten rozjížděl akci a zadovkou chtěl předat puk obráncům. Jenže se trefil přesně mezi dva beky a ke všemu i do vlastní branky.

Bizarní gól rázem obletěl svět.

Gól připsali Chrisi Kellymu, poslednímu hráči Ottawy, jenž se dotkl puku, který už v tu dobu dávno oddechoval na střídačce.

„Na levé straně jsem viděl Cody Eakina, ale nechtěl jsem mu to dávat, protože jsem nechtěl, abychom hned přišli o puk. Říkal jsem si, že založíme útok pomaleji. Věřil jsem si, protože jsem věděl, že je nás na ledě o jednoho víc,“ řekl po zápase Hudler pro nhl.com.

„Nejsem si jistý, jestli kluci za mnou zrovna nestřídali. Podle citu se mi nezdálo, že by ta zadovka měla jít do brány. Ale jak jsem se otočil, bylo to jasné. V takovém zápase je to obrovská chyba. Samozřejmě jsem si nechtěl dát vlastňáka, byla to smůla,“ doplnil.

Dallas už v tu chvíli o gól prohrával, takže Hudler ještě soupeřův náskok navýšil. Hvězdám se pak sice podařilo vyrovnat na 2:2 díky brankám Antoina Roussela a Jamieho Benna.

Ve třetí třetině však rozhodl o vítězství Ottawy Mark Stone. Dallas teď ztrácí z 12. místa Západní konference na play-off už osm bodů.

„Využili jsme snad každý způsob, jak soupeři ten zápas darovat. Včetně toho, že jsme si dali vlastní gól. Byl to strašně frustrující zápas. V první přestávce jsme si řekli, že vyhrajeme druhou třetinu a budeme zpátky v zápase. To se nám povedlo, ale nakonec odsud stejně odjíždíme bez bodu,“ uvedl kouč Lindy Ruff.

Přenosy z NHL můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanici Nova Sport 1!

[blog_program_info id=“11858764″]

[blog_program_info id=“11858788″]

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru