Kdo bude šéfovat Ronaldovi? Rafael Nadal odkryl své plány do budoucna!

Čtrnáctinásobný grandslamový šampion Rafael Nadal je dlouholetým fanouškem Realu Madrid a pravidelně navštěvuje zápasy na Santiago Bernabéu – paradoxně i přesto, že jeho strýc Miguel Ángel Nadal (nejedná se o strýce Toniho Nadala, který Rafaela trénuje) hrál 8 let za Barcelonu.

Třicetiletý tenista se v rozhovoru pro deník Marca ničím netajil: „Nyní je to utopie, ale kdybyste se mě zeptali, jestli by se mi líbilo být prezidentem Realu Madrid, no tak samozřejmě ano, proč by ne?“

Ihned poté však dodal, že se domnívá, že je to nepravděpodobné. Alespoň v tuto chvíli.

„V současné době je Real velmi dobrý. Máme skvělého prezidenta a Real mě teď nepotřebuje,“ pochválil Nadal práci současného bosse Florentina Péreze. Potenciální šanci do budoucna však nevyloučil…

„Nikdy nevíte, co se stane v budoucnosti.“

Sám Nadal si jistě uvědomuje, že jeho kariéra u fotbalu či konkrétně u Realu Madrid není v současnosti na pořadu dne. Manažerské schopnosti Péreze jsou obdivuhodné, jelikož dokázal udělat z Bílého baletu někdejší Galácticos.

Bylo by však velmi zajímavé sledovat, jak by v porovnání s ním bývalý špičkový tenista vedl fotbalový tým nabitý hvězdami typu Cristiana Ronalda.

A Nadal není jediným tenistou, který uvažuje o budoucnosti spojené s fotbalem – již dříve svou velkou vášeň ke kulatému nesmyslu přiznal britský tenista Andy Murray.

Přečtěte si taky: Nejúžasnější přímák MESSIHO kariéry? V zápase s Atlétikem chyběly centimetry!

Tento týden můžete na stanici O2 TV Tenis sledovat přímé přenosy z turnaje ATP v Sofii.

[blog_program_info id=“11811091″]

Foto: lebuzz.eurosport.co.uk  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru