Chtěl to vzít do vlastních rukou!? Bláznivý fanoušek vběhl na hřiště a skóroval!

Honduraská Liga Nacional není v Evropě příliš známá ani sledovaná, ale tentokrát se díky komické a hlavně neobvyklé situaci ze závěru ligového zápasu dostává na titulky článků po celém světě.

Nedělní zápas mezi Olimpií a Montaguou skončil nerozhodně 2:2, domácí vyrovnali až v 94. minutě, kdy nastavený čas již vypršel. Aby nebylo kontroverzí málo, ve stejné chvíli si to na hřiště namířil jeden z domácích fans. Vysvlečen do půl těla s balonem u nohy si to namířil přímo k brance, kde právě jeho tým bojoval o vyrovnání…

A to se domácím zásluhou Rogera Rojase skutečně povedlo – avšak ve stejné chvíli, kdy nikým nehlídaný ani nepronásledovaný fanda proběhl do vápna a slabou střelou do odkryté části brány skóroval také!

V závěru videa uvidíte, jakou měl fanoušek z „dvojitého gólu“ upřímnou radost:

[fve]https://youtu.be/9q6S5cV0ybc[/fve]

Přečtěte si taky: To chce kuráž! Barkley z Evertonu si troufl na předčasnou gólovou oslavu!

Vzhledem k tomu, že gól padl o pár sekund dříve, jej rozhodčí uznali. Je otázkou, do jaké míry byl hostující brankář narušitelem skutečně vyveden z koncentrace. Skandální však je fakt, že se divák dostal na hřiště tak šikovně, že si ho nikdo z rozhodčích ani stevardů na stadionu nevšiml!

Pokud by se tak stalo, hlavní sudí by musel zápas přerušit a dost možná by gól nepadl. Nebo snad možná rozhodčí fanouška viděl, ale nechtěl odpískat závěrečnou útočnou snahu domácího týmu v poslední minutě nastavení?

Jisté je jen to, že výsledek 2:2 vešel v platnost a po pěti odehraných kolech klesla domácí Olimpia z čela tabulky na třetí místo.

To by v případě výhry však držela hostující Montagua, která je vinou remízy na páté příčce. Sezona bude ještě dlouhá, ale kdo ví – nebudou na konci rozhodovat právě tyto dva body?

[blog_poll_start][poll id=“513″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Hororový zákrok nevadí! Mata hrubě fauloval Vardyho a Mourinho reagoval po svém

Foto: thesportbible.com  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru