To by se na Etihad Stadium nestalo! Smolař Joe Hart dostal gól jak z pralesní ligy

Takhle kuriózní gól Joe Hart už dlouho nedostal. Jeho Turín FC vedl v Empoli po 11 minutách hry 1:0, avšak ještě před poločasem přišlo nešťastné vyrovnání.

Albánský obránce Arlind Ajeti, který po svém letním příchodu do Turína nastoupil teprve ke svému prvnímu zápasu v Serii A, si tuhle malou domů za rámeček nedá:

Za normálních okolností by se jednalo o rutinní zpětnou přihrávku, jenže Ajeti nejspíš nepočítal s podmáčeným terénem. Míč se na hranici vápna zastavil, útočník domácích Manuel Pucciarelli jej doběhl, a i když se sice vybíhající Hart snažil zachránit situaci, forvard Empoli byl u míče dřív a po rychlé kličce jej jednoduše umístil do sítě.

Na Etihad Stadium by se to nestalo

Situace, která v mnohém připomínala zápasy vesnických celků v okresním přeboru, nakonec pomohla Empoli k cennému bodu. Těžko z inkasované branky Harta vinit, avšak neradostným je pro Turín fakt, že na pohárové příčky ztrácí z 9. místa už 10 bodů.

Anglickému brankáři jistě muselo problesknout hlavou, že tohle by se na Etihad Stadium asi nestalo.

Bude zajímavé sledovat, jestli brzy 30letý brankář zůstane na Apeninském poloostrově, nebo se v létě po skončení hostování vrátí do mateřského Manchesteru City. Současná forma Claudia Brava by tomu spíše nasvědčovala…

Přečtěte si taky: Výstavní bomba a první hattrick za Neapol! Překoná Hamšík božského Maradonu?

Přímé přenosy ze Serie A můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV.

V úterý večer si nenechte ujít dohrávku AS Řím vs. Fiorentina:

[blog_program_info id=“11813055″]

Foto: www.thesun.co.uk  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru