José Mourinho prchl z rozhovoru! Čím jej vytočil reportér po remíze s Hullem?

Manchester United přivítali na Old Trafford Hull City, který byl na posledním místě Premier League. Favorizovaní domácí sice jasně dominovali, držení míče měli téměř 70%. Avšak fanoušci i manažer José Mourinho si představovali trochu jinou jízdu než pouhých 6 střel na bránu.

Hrdinou zápasu byl hostující brankář Eldin Jakupovic, což uznal sám trenér United: „Ano, jejich brankář byl výborný. Ale když nedáte gól, nevyhrajete,“ přidal po bezbrankové remíze portugalský trenér originální názor.

[blog_program_info id=“11779242″]

Místo toho, aby plísnil svého svěřence Juana Matu za neproměněnou tutovku, začal Mourinho svým typickým temperamentem prskat na všechny ostatní. „Hull zdržoval, jak jen mohl, z každého poločasu se hrálo maximálně 35-40 minut,“ postěžoval si Portugalec, že jeho svěřenci potřebovali více herního času.

„Hullu to nevyčítám, jsou v situaci, kdy je pro ně každý bod zlatý,“ snažil se Mourinho zakrýt vztek. Hned při další otázce reportéra už ale vnitřně vybouchl.

Na dotaz, co přesně se zdržováním hry měl rozhodčí udělat, Mourinho nasupeně odsekl a odešel:

„Pokud nerozumíte fotbalu, neměl byste v ruce držet mikrofon.“

S těmito slovy se José Mourinho odporoučel.

Podívejte se na sestřih zápasu:

Přečtěte si taky: Čech se zlobil na spoluhráče z Arsenalu! Co jim vyčítal po blamáži s Watfordem?

Jiná pravidla

Později, jakmile se uklidnil, začal svá slova obhajovat tím, že se Special One dostává také speciálního zacházení od rozhodčích: „Jsem jiný, platí pro mě jiná pravidla.“

„Nechovají se ke mně jako ke Kloppovi nebo Wengerovi. Kloppovi čtvrtý rozhodčí řekne, že se mu líbí jeho emoce, mně vyhrožuje vyhozením na tribunu. Jednou mě ani nepustili na stadion a můj asistent dostal trest na 6 zápasů za nic.“

Jakkoliv to ještě nedávno vypadalo na probuzené Rudé ďábly, jako by na přelomu ledna a února opět upadli do zimního spánku. Mohou pouze děkovat dalším favoritům za jejich ztráty, díky nimž ze 6. místa ztrácejí na druhou pozici pouze 5 bodů. Na vedoucí Chelsea už ale chybí propastných 14 a jít do dalších zápasů bez potrestaného trenéra, to by byla jen komplikace navíc, což si Mourinho uvědomuje.

„Pokud budu mluvit, budu potrestaný. A já nechci být potrestaný.“

[blog_poll_start][poll id=“505″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“11779242″]

Foto: thesportbible.com  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru