Přehnal to? Kloppa po Costově zahozené penaltě chytil amok a sjel rozhodčího! Co na něj řval?

Chelsea ztratila ve 23. kole Premier League body s Liverpoolem. A podepsaný je pod tím i rebel Diego Costa! V nelichotivém světle se ukázal i manažer Liverpoolu Jürgen Klopp. Jindy usměvavého sympaťáka chytil rapl a odnesl to čtvrtý rozhodčí.

Londýnští měli povedený vstup do zápasu, po necelé půl hodině vyslal nechytatelnou dělovku z přímáku David Luiz (VIDEO) a poslal hosty do vedení.

[blog_gallery id=“44482″ style=“block“]

Domácí Reds sice po poločase vyrovnali brankou Georginia Wijnalduma, Chelsea ale dostala ještě jednu šanci na zisk tří bodů. Čtvrt hodinu před koncem utkání získala po faulu Joela Matipa výhodu pokutového kopu!

K puntíku se postavil nejlepší střelec Premier League Diego Costa, jenže kop zahrál tragicky. Špatné místo, špatná výška i slabá razance! Simon Mignolet, který při prvním gólu neměl úplně čisté svědomí byl rázem za hrdinu.

Pořádně oslavil chycenou penaltu i trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. Čtvrtému rozhodčímu dal jasně najevo, že podle něj spravedlnost nezůstala slepá, když Costa penaltu nedal.

http://imgur.com/a/DDlpj

Po zápase se však za své chování omluvil. „Šel jsem za ním a omluvil se, že jsem to přehnal. Řekl mi: ‚Žádný problém‘ a že moje vášeň se mu líbí,“ uvedl Klopp na tiskové konferenci.

„Křičel jsem na něj: ‚Nikdo nás neporazí!‘ To samozřejmě není pravda, ale v ten moment jsem to tak cítil. Já ale rozhodně nejsem ta osoba, která by takové věci měla říkat,“ dodal Klopp.

[blog_poll_start][poll id=“503″][blog_poll_end]

Jeho Liverpool je momentálně čtvrtý s desetibodovou ztrátou na vedoucí Chelsea. Té nakonec ani remíza tolik nevadí. Ztratili totiž i další její pronásledovatelé Tottenham a Arsenal, jenž doma podlehl Watfordu (VIDEO). Conteho modrá armáda tak má pod sebou i nadále pohodlný devítibodový polštář.

Utkání Liverpoolu a magazíny z klubového zákulisí sledujte pravidelně v O2 TV na stanici O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“11779222″]

Foto: Reuters (jz, fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru