Čech se zlobil na spoluhráče z Arsenalu! Co jim vyčítal po blamáži s Watfordem?

V posledních letech je tradicí, že ať už se Arsenalu dařilo na podzim jakkoliv dobře, většinou na přelomu února a března ztratí naději na titul. Letos toto období přišlo ještě dříve – dvě prohry v prosinci, remíza s Bournemouthem a prohra s Watfordem v lednu.

„Domnívám se, že jsme nehráli ani trochu dobře,“ prohlásil rozladěný Petr Čech pro web Arsenalu.

[blog_gallery id=“44519″ style=“block“]

Ztráta na vedoucí Chelsea činí 9 bodů a český gólman z toho není vůbec nadšený, zvlášť když jeho bývalý zaměstnavatel ztratil body remízou s Liverpoolem.

V sobotu se Arsenal střetne právě s lídrem Premier League a nebýt úterního zaváhání, mohl být v případě víkendového úspěchu už na dostřel. „Je to velká komplikace, protože tohle byl zápas, který jsme chtěli vyhrát a dostat se před víkendovým zápasem do lepší pozice,“ zlobil se Čech.

Arsenal šanci na zmenšení náskoku nevyužil především díky fatálním chybám v obraně, po nichž se Watford dostal do dvougólového trháku již po 13 minutách hry.

Skóre otevřel z trestného kopu stoper Watfordu Younes Kaboul, avšak míči do sítě výrazně pomohl odraz od Aarona Ramseyho.

„První gól byl smolný, dodalo to Watfordu motivaci. My jsme měli poté tolik špatných přihrávek, prohráli jsme každý souboj, jednoduše bych řekl, že jsme zkrátka všude byli až druzí,“ řekl Čech.

O 3 minuty později se Etienne Capoue prodral do vápna kolem obyčejně spolehlivého stopera Gunners Shkodrana Mustafiho, který se souboje s francouzským záložníkem ani nezúčastnil. První střelu sice Petr Čech vyrazil, ale dorážce Troye Deeneyho už nikdo z obránců zabránit nedokázal.

Ve druhé půli se po necelé hodině hry chytře prosmýkl do vápna Alexis Sánchez a nacentroval na gól Alexi Iwobimu. Víc však Arsenal nesvedl a Watford si z Emirates Stadium odvezl všechny tři body.

„Ve druhé půli jsme se zlepšili, myslím, že jsme hráli výborně, ale dali jsme jen jeden gól. Jejich brankář předvedl několik skvělých zákroků, trefili jsme břevno a možná jsme měli trochu smůlu,“ prohlásil zkušený český brankář.

„Ale za náš výkon v prvním poločase jsme si nezasloužili ani kapku štěstí,“ dodal.

Zápasy Arsenalu i magazíny z klubového zákulisí můžete pravidelně sledovat na stanici O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“11779233″]

[blog_program_info id=“11779219″]

Foto: Reuters (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru