„Můžu jí dát do držky?“ Martincovou v Petrohradu diskvalifikovali za urážky! „Bonzovala“ jiná Češka!

Pořádný průchod svým emocím dala na turnaji ruském v Petrohradu česká tenisová kráska Tereza Martincová!

Dvaadvacetiletá tenistka se v Petrohradu pokoušela proniknout z kvalifikace do hlavního turnaje. Její učinkování však ve 2. kole skončilo neslavně.

Proti Elise Mertensové (82. na žebříčku WTA) hrála Martincová (164.) velice vyrovnaný zápas. První set dokonce ovládla 6:4. Ve druhém jí to ale Belgičanka vrátila a šlo se do rozhodujícího třetího setu. Ten se ale nedohrál! Martincovou z utkání diskvalifikovali za urážky!

Tereza Martincová

 

„Rozhodčí celý zápas opravovala lajnové rozhodčí proti mně. Když se to stalo ve druhém setu už tak potřetí, tak jsem na ni zařvala, že si ze mě asi dělá p*del, ale nedostala jsem žádné varování,“ popsala Tereza své problémy pro server tenisovysvet.cz.

Ve třetím setu konflikt vyvrcholil.

„Podruhé jsem se ozvala za stavu 5:5 a 30:30, když lajnový rozhodčí zahlásil jasný aut a hlavní rozhodčí ho opravila. Tak jsem se podívala na Míšu Krajicekovou, která mě celou dobu podporovala, a když nechápala, tak jsem se jí zeptala, jestli té rozhodčí za to můžu dát do držky, že to už fakt není možné,“ řekla tenistka.

Umpirová rozhodčí Češce pochopitelně nerozuměla. Jenže jako čárová sudí působila v zápase Nikola Švárová, jiná Češka, a ta krajanku „naprášila“.

Je vám to jméno povědomé? Ano Švárová je rozhodčí, se kterou se na tenisové extralize nepohodla další česká „sprosťanda“ Barbora Strýcová (VIDEO).

Barbora Strýcová

Nezvyklá diskvalifikace udivila tenisové fanoušky po celém světě.

„Dobře, po několika humorných příspěvcích již víme, že co se stalo a je to ještě vtipnější. Martincová řekla Míše Krajicekové, jestli má praštit rozhodčí.“

„Oficiální důvod pro diskvalifikaci Martincové v Petrohradě: urážky rozhodčí.“

Přímé přenosy z turnaje v Petrohradu i na Tchaj-wanu můžete sledovat celý týden na O2 TV Tenis!

Foto: zimbio.com, alchetron.com, reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru