Konec jedné éry? Arsenal už prý ví, kdo v létě nahradí Wengera! Převezme otěže Ital?

Bylo to fajn. Ale čeho je moc, toho je příliš! Velká část fanoušků londýnského Arsenalu je už několik let přesvědčena o tom, že by klubu prospěla změna na manažerském postu. Francouz Arséne Wenger vede Gunners od roku 1996. Na přelomu století stvořil slavné Invincibles, jenže právě od sezony 2003/04 čeká Arsenal na titul z Premier League marně.

wenger

A ani letos to nevypadá, že série skončí. Dva FA Cupy z let 2014 a 2015 hlasitou kritiku přece jen na chvíli utišily, přesto už se Arsenal pomalu chystá na „život po Wengerovi“.

V létě Wengerovi končí smlouva, a přestože už se objevily zprávy, že na stole leží prodloužení o další dvě sezony, podepsáno není nic.

Přečtěte si také: VIDEO: Tenis ovládl i šatnu Arsenalu! Jak mohutně slavil Özil Federerův triumf?

Football - Bayern Munich v Arsenal - UEFA Champions League Group Stage - Group F - Allianz Arena, Munich, Germany - 4/11/15 Arsenal manager Arsene Wenger Reuters / Michael Dalder Livepic EDITORIAL USE ONLY.

A dost možná ani nebude. Jak informuje britský bulvár, na Emirates Stadium už mají mít vybraného nástupce charismatického Francouze. Podobně jako konkurenční Chelsea se měli Gunners tentokrát poohlédnout po manažerovi v Itálii.

Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri, vyhrál s Juventusem dvakrát italskou ligu, dvakrát italský pohár a dovel tým i do finále Ligy mistrů. Také letos je s Bianconeri na čele Serie A.

Podle Sunday Express vede Arsenal s Italovým agentem „pokročilá jednání“. Sám Allegri se prý dostal do rozepře s hvězdami turínského klubu po porážce v prosincovém finále italského superpoháru s AC Milán, navíc se cítí ve vlasti navzdory úspěchům nedoceněný. I proto je prý „prakticky jisté“, že na konci sezony v Juventusu skončí.

Dalšími možnostmi na oživení Arsenalu jsou například trenér Red Bullu Leipzig Ralph Hasenhüttl nebo Eddie HoweBournemouthu, skloňovalo se i jméno argentinského kouče Atlétika Madrid Diega Simeoneho.

Utkání Arsenalu, stejně jako magazíny z klubového zákulisí, můžete v O2 TV pravidelně sledovat na O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“11779201″]

[blog_program_info id=“11779219″]

Foto: Reuters (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru