Serena Williamsová má rekordní 23. grandslam! Jakou parádní gratulaci dostala od sestry? Finále mužů vysílá O2 TV Tenis!

Sereně Willamsové stačila na získání sedmého triumfu v Melbourne necelá hodina a půl. Sestru Venus porazila dvakrát 6:4.

[blog_program_info id=“11594386″]

Williamsová se tak opět vrátí na post světové jedničky a především – díky vítězství se odpoutala v žebříčku od Steffi Grafové a momentálně je s 23 tituly nejúspěšnější hráčkou Open éry, která se počítá od roku 1968.

Absolutní rekord drží Margaret Courtová, po které je právě v australském Melbourne Parku pojmenován jeden z největších kurtů. Ta zvítězila celkem na 24 grandslamech.

„Chtěla bych pogratulovat Venus. Je to úžasný člověk. Bez ní bych na 23 grandslamů nikdy nedosáhla. Jen díky ní tu dnes stojím,“ nechala se mladší ze sester slyšet po utkání.

[blog_gallery id=“44147″ style=“block“]

„Nelíbí se mí slovo comeback, Venus nikdy neodešla. Věřím, že tu bude stát za rok zase,“ prorokovala pak Serena budoucnost své 36leté sestry.

Venus jí oplatila stejně vřelými slovy.

To je moje malá sestra, přátelé,“ rozesmála nejdřív zaplněnou Rod Laver Arenu. „Gratuluju k číslu 23. Párkrát jsem s tebou taky prohrála. Tvé výhry ale byly vždy i mými výhrami, jsem na tebe obrovsky pyšná,“ dojala Venus mladší sestru téměř až k slzám.

[fve] https://youtu.be/PoF2Jsx9tVw[/fve]

Australian Open vyvrcholí finale mužské dvouhry v neděli. Od 9.30 na sebe narazí další dvě legendy Roger Federer a Rafael Nadal.

Přímý přenos můžete sledovat na O2 TV Tenis!

[blog_program_info id=“11594386″]

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru