Dojemný vzkaz pro Petru Kvitovou! Tenisové hvězdy jí z Australian Open poslaly krásné video! Co vzkázaly útočníkovi?

Nejúspěšnější česká tenistka poslední doby Petra Kvitová utrpěla v loňském prosinci vážné zranění levé ruky, když ji v jejím vlastním bytě pořezal neznámý útočník. Datum návratu české hvězdy je nejisté. Objevit na kurtech by se však mohla již v polovině letošní sezóny.

Při právě probíhajícím Australian Open si na Petru vzpomněla i řada tenisových hvězd, které jí poslaly krásné povzbuzující video. To pak zveřejnil twitterový účet Australian Open:

„Ahoj, Petro. Myslíme na tebe. Posíláme lásku od nás všech.“

Hlavní postavou zprávy byla ruská tenistka Světlana Kuzněcovová: „Jak se máš, Petro? Když jsem zjistila, co se ti přihodilo, tak mě to hodně vystrašilo. Je to šílené. Jsi ale velmi odolná a určitě se brzy vrátíš.“

„Až někdo příště přijde do tvého domu, řekni jim, že jim nakopu zadek!“ vtipně dodala na konci videa.

Napodobila ji také bývalá světová jednička Angelique Kerberová: „Moc nám tady v Melbourne chybíš. Ale vím, že jsi bojovnice. Těším se na to, až tě brzy uvidím na kurtu a myslím na tebe.“

„Snad se zotavuješ dobře. Doufám, že se brzo vrátíš a budeš zpátky nahoře, rád sleduju tvoji hru,“ povzbudil Petru i Švýcar Stan Wawrinka, semifinalista mužské dvouhry.

„Moc nám chybíš! Jsi jednou z nejmilejších osob, co jsem kdy potkala. Je mi moc líto, co se stalo,“ poslala Kvitové krásný osobní vzkaz Chorvatka Mirjana Lučičová-Baroniová, která na cestě do senzačního semifinále zastavila Karolínu Plíškovou.

Anglicky poslala vzkaz spoluhráče z fedcupového týmu také Barbora Strýcová.

„Chybíš nám. Víme, že jsi silná a vrátíš se dřív, nebo později. Hlavně buď zdravá, těšíme se na tebe.“

Originálním způsobem Petře popřály finalistky čtyřhry z Melbourne Andrea Hlaváčková a Šuaj Pchengová. Obě Kvitovou vyzvaly, aby si brzy uzdravila, aby ji mohly co nejdříve porazit.

Vyvrcholení Australian Open můžete sledovat na stanici O2 TV Tenis:

Neděle 9.30: finále dvouhry mužů

[blog_program_info id=“11594386″]

Foto: reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru