Nepřehání to už „Lavi“ Štáfek? V díle Vyšehradu jde o sex a partnerku Milana Škody!

Pátý díl seriálu Vyšehrad nese díl Škodovka. Každý si asi dokáže domyslet, že bude nějaký způsobem souviset s útočníkem Slavie, ale příběh se tentokrát trochu odklání od reality a každého, kdo onen díl viděl, musí napadnout otázka, jestli tohle přeci jen už není trochu moc.

Kde je hranice slušnosti?

Veřejnost se novým i předchozími díly baví neustále, nepříjemné chvilky však dost možná prožíval Milan Škoda a jeho blízcí. Pravděpodobně nevinně a náhodně se stal hlavním objektem dílu se sexuální tématikou.

skoda

V předchozích dílech, které si dělaly legraci z věčně zraněného Tomáše Rosického, potetovaného Václava Kadlece, Romana Bednáře a jeho drogové aféry či Davida Limberského a jeho řízení pod vlivem alkoholu, šlo o vtípky, které měly reálný základ.

Pátý díl režiséra Jakuba Štáfka (který zároveň hraje hlavní roli) však udělal z partnerky slávistického útočníka Škody lehkou děvu.

Za všechno může nový trenér reprezentace Karel Jarolím, který dříve hvězdného Juliuse „Laviho“ Lavického po jeho aférách nepovolal do reprezentace.

Přečtěte si taky: Limberský si rýpnul do LAVIHO. Jeho odpověď? „Davide, zůstaň u volantu!“

Rajnochův plán

Na scéně se proto v roli rádce a experta objeví bývalý reprezentant Jan Rajnoch, který s Lavickým zosnuje pomstu tomu, kdo ho připravil o místo v sestavě. Protože manželky reprezentantů jsou přeci během srazů samy doma… Škodova partnerka Tereza dobře ví, co se na srazech děje a je tedy povolná k sexuálním aktivitám s dalšími fotbalisty.

V závěru dílu se objeví také bývalý brankář Radek Sňozík, kterému se „Laviho“ počínání vůbec nelíbilo. Je dalším z řady členů zájmového sdružení celebrit Real Top Praha, kteří v díle vystupují.

Mezi ně patří i Štáfek, který i proto dokázal do seriálu dostat například komentáře Jaromíra Bosáka a Davida Kozohorského nebo osobně Bednáře, Jakuba Štefka (v roli fiktivního kapitána Vyšehradu) nebo nyní Rajnocha a Sňozíka.

Přečtěte si taky: LAVÍÍÍ znovu udeřil! Jak na síti znovu provokuje Limberského!

Přijde omluva?

Rajnoch později Blesku sdělil, že se k natáčení dostal jako slepý k houslím a bere to jako recesi. Nemá však problém se Škodovi omluvit. „Milan je prima, slušný kluk. Uznávám, že je to k němu trochu přísné a kruté, a jestli bude chtít omluvu, tak se mu omluvím.“

Slavia ani hráč aktuální díl nijak nekomentují a na zvolení Škody nechtěl iSportu odpovídat ani režisér/herec Štáfek. Předlohou mu údajně byl fotbalista Chelsea John Terry a jeho milostné aférky s manželkami spoluhráčů. Odmítá však tvrzení, že je díl přehnaný. „My si přece děláme srandu úplně ze všech. S Milanem jsem mluvil po telefonu a jsme v pohodě.“

[blog_poll_start][poll id=“491″][blog_poll_end]

Julius Lavi Lavický

Bude zajímavé sledovat, jestli bude seriál nadále zpracovávat reálná témata, nebo pokračovat v nastoleném trendu fikce. A které další osobnosti by Štáfek mohl obsadit příště? Nabídka je mezi členy Realu Top Praha skutečně široká.

Budou další vtipy mířit na nový drink Dominika Haška Smarty, aféru s prostitutkami Tomáše Ujfalušiho, přestup mezi pražskými rivaly jako v případech Ericha Brabce či Karola Kisela nebo únik někdejšího spasitele reprezentace do Emirátů Ivana Haška?

Možností je mnoho a zásoba vtipů na sportovce je nevyčerpatelná.

Foto: Facebook Julius „Lavi“ Lavický  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru