UEFA napařila Spartě za incident v Miláně pokutu. Do Rostova se fanoušci nepodívají!

UEFA Spartu potrestala za incident z prosincového zápasu na San Siru proti Interu. Ačkoli měli Letenští už postup dávno v kapse, v kotli to vřelo. Zhruba stovka příznivců se v jednu chvíli nepochopitelně pokusila prolomit bariéru. Při následné potyčce pak bylo zraněno šestnáct členů pořádkové služby.

Ve sparťanském sektoru zasahovali i těžkooděnci.

Sparta fanoušci San Siro

Sparta se tak 16. února v Rostově bude muset bez svých příznivců obejít, letenský klub navíc musí zaplatit pokutu 1,2 milionu korun.

Jaké jsou reakce samotných sparťanských fanoušků?

Nebáli se zaútočit do vlastních řad!

„Tyhle hovada by měla Spartě tu škodu uhradit ze svého, jenže nést za něco zodpovědnost to už není nic pro tyto tzv. 'pravé sparťany, drsňáky, tvrďáky' nebo jak sami sebe označují. To stáhnou vocas a dělají, že se jich to netýká,“ nebral si servítky uživatel AlaMierda na e-sparta.cz.

Podobně kritický byl i uživatel LukyACS: „Přesně, bohužel tohle jsou lidi, kteří jsou ve svých životech hodně frustrovaní a chodí si to vybít na stadion, někteří doslova vybít a jiní alespoň nadávkama, které na stadioně jedou permanentně. Je mi stydno za takové 'fanoušky'.“

Naštvaným příznivcům Sparty se ale nelze příliš divit, UEFA totiž Spartu za podobné prohřešky netrestá poprvé. Část stadionu byla uzavřená i v domácím zápase s Beer Ševou.

Přečtěte si taky: Nejsem jako ostatní lidi! Rosický naznačil, co může stát za jeho zraněními!

Foto: Twitter, Facebook  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru