Zbláznil se? Dominátor Hašek asi ztratil soudnost. Tohle video je pro smích internetu!

Český hokejový brankář Dominik Hašek bude navždy uznáván jako gólmanská legenda. Držitel zlaté olympijské medaile z Nagana je nesmazatelně zapsán do historie. V současnosti však sám Hašek pracuje doslova na hanobení svého odkazu.

Tohle propagační video drinku značky Smarty snad Dominátor nemůže myslet vážně. A má-li jít o strategický virál s poněkud svéráznou komunikací, klobouk dolů před tím, jak hluboko dokázal Hašek pro úspěch svého produktu klesnout.

Není to ani zdaleka první Haškovo video. Kultovní je i příspěvek z kampaně z roku 2015 – „8. června nepijte Smartyho, aby nezpychl!“

Když v říjnu 2012 definitivně oznámil konec hokejové kariéry, měl už za sebou jeden podnikatelský neúspěch. V roce 1998 založil oděvní značku Dominátor, ta však prodělávala a o 10 let později ukončila činnost se ztrátou 90 milionů korun.

Chuť do podnikání mu to ovšem nevzalo a od roku 2014 vyrábí a prodává vlastní drink s názvem Smarty. Snaha chránit přírodu je u jeho nového, rybářského a mysliveckého produktu sice chvályhodná, ale vtipy na účet Haška to jen těžko zmírní. Smartyho slogan „On baví“ se rychle stal kultovním terčem posměchu studentů ekonomiky či marketingu a Hašek je udáván jako odstrašující případ reklamy.

Stane se z Haška novodobý Horst Fuchs? Propagovat své výrobky osobitou cestou se Hašek nebojí. Kvůli jeho zápalu se internetová veřejnost dohaduje, jestli náhodou složení Smartyho neobsahuje nějaké drogy. Pokud ano, leccos by to vysvětlovalo.

Dominik Hašek si ale vždycky šel svou vlastní cestou a až čas ukáže, jestli byl jeho nápad podnikat s energy drinky úspěšný.

[blog_poll_start][poll id=“484″][blog_poll_end]

Hokejovou NHL můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanici Nova Sport!

[blog_program_info id=“11260293″]

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru