Nejsem jako ostatní lidi! Rosický naznačil, co může stát za jeho zraněními!

Namísto velké slávy jen dvacetiminutovka proti Mladé Boleslavi, přesto Tomáš Rosický neháže flintu do žita. Z boje se rozhodně utéct nechystá. Na jaře chce šestatřicetiletý záložník Spartě konečně pomoci.

„Kdybych se na to vybodnul, bylo by to to nejjednodušší, co bych mohl udělat. Slíbil jsem, že se vrátím, a chci to dodržet,“ prohlásil bývalý hráč Borussie Dortmund a Arsenalu na reklamní akci Pumy, jejíž je hlavní reklamní tváří pro Českou republiku.

Tomáš Rosický představuje nové kopačky Puma

Rosický také nakousl, proč jeho kariéru decimují tak často zranění. „Mám jiné hojení než každý jiný člověk. O tom si ale promluvíme jednou, až bude konec. Mé tělo prostě funguje trochu jinak.“

Rosickému spočítali, že z desetiletého angažmá v Anglii promarodil téměř celé čtyři sezóny. Platilo to i pro tu poslední, kterou zakončil na mistrovství Evropy, jak jinak, než dalším vleklým zraněním.

Momentálně se však „Malý Mozart“ cítí dobře a do plné přípravy by se měl zapojit na přelomu ledna a února. Stihnout by tak měl i utkání 1. kola play off Evropské ligy proti Rostovu 16. února.

A reprezentace? Tam už to Malý Mozart tak pozitivně nevidí, i když konec oficiálně neohlásil.

„Jen kdybych se dostal do velmi dobré formy a jestli by kluci měli problém postavit mančaft. Cítím, že do nároďáku už nepatřím,“ prohlásil „Rosa“.

Foto: Facebook Puma, AC Sparta Praha (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru